Böyle Olur 'Pati'lerin Düğünü - Son Dakika
Dünya

Böyle Olur 'Pati'lerin Düğünü

Böyle Olur \'Pati\'lerin Düğünü

Amerika'da bu akşam 250 bin dolarlık bir düğün var. Gelin ve damatsa jet sosyete değil 'dört ayaklı'lar!

12.07.2012 15:50  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

New York'ta bu akşam tam 250 bin dolarlık bir düğün yapılıyor. Düğün sahipleri ise ne Amerika'nın milyarder işadamları ne jet sosyete ne de Hollywood ünlüsü; gelin ve damat, Baby Hope ve Chilly Pasternak adındaki iki köpek!

Baby Hope ve Chilly Pasternak, 250 bin dolarlık harcama yapılan bir törenle New York'un en pahalı ve lüks salonlarından biri olan Jumeirah Essex House'da bu akşam dünyaevine girecek.

KÖPEĞİN GELİNLİĞİ 6 BİN DOLAR!

Çeyrek milyon doları aşan masrafı ile Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmesi beklenen evlilik törenine 250 seçkin davetli katılacak. Baby Hope'un, 6 bin dolarlık gelinliği ile boy göstereceği salonda konuklara, 5 bin dolar değerinde suşi ikram edilecek.

5 BİN DOLARA SUŞİ, 15 BİN DOLARA ORKESTRA

İki köpeğin evlilik törenine seçkin konukların yanı sıra 50 köpek de katılacak. Törende 7 kişiden oluşan bir orkestra da 15 bin dolar karşılığında çalacakları müziklerle konukları coşturacak. Düğün sonrasında köpekler, sahipleri ile birlikte balayı için Hamptons'a gidecek.

ÖNCE ALACAK, SONRA VERECEKLER

Masa fiyatlarının 250 dolardan başlayıp 10 bin dolara kadar ulaştığı düğün töreninden elde edilen gelirin, evsiz ve hasta hayvanlar için yardım toplayan bir derneğe bağışlanacağı açıklandı.

.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Böyle Olur 'Pati'lerin Düğünü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement