Cameron ve Junker Londra'nın AB Üyeliğini Ele Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cameron ve Junker Londra'nın AB Üyeliğini Ele Aldı

Cameron ve Junker Londra\'nın AB Üyeliğini Ele Aldı
26.05.2015 00:18

İngiltere'de genel seçimden zaferle çıkan Başbakan David Cameron kampanya sürecinde verdiği sözleri tutmaya başladı.

İngiltere'de genel seçimden zaferle çıkan Başbakan David Cameron kampanya sürecinde verdiği sözleri tutmaya başladı.

İngiltere ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkileri yeniden gözden geçirmek isteyen Cameron, AB Komisyonu Başkanı Jean Claudie Junker'le bir araya geldi. Cameron'ın Komisyon Başkanı Junker'e İngiltere'nin Avrupa Birliği üyeliğinin reforme edilmesi gerektiğini söylediği belirtiliyor.

Başbakan Cameron'ın ülkesinin AB üyeliğinin tekrar gözden geçirilmesi için bir haftalık Avrupa turuna çıkacağı da açıklandı. Cameron'ın bu turda Almanya, Fransa ve Hollanda gibi önemli AB üyesi ülkelere gideceği belirtildi.

İngiltere'nin AB üyeliğinin oylanacağı referandumun nasıl yapılacağı da belli olmaya başladı. 2017 yılı sonunda yapılacak referandumun genel seçim gibi olacağı belirtildi. Referandum şartlarının bu hafta parlamentoda oylanması bekleniyor.

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 25 Mayıs 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Cameron ve Junker Londra'nın AB Üyeliğini Ele Aldı - Son Dakika


Advertisement