Sevgilisini Öldürüp Parçalara Ayıran Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Dünya

Sevgilisini Öldürüp Parçalara Ayıran Şahıs Yakalandı

Sevgilisini Öldürüp Parçalara Ayıran Şahıs Yakalandı

İspanya'da sevgilisini öldürdükten sonra parçalara ayıran ve cesedi yakarak iz kaybettirmeye çalışan İsveçli sevgili yakayı ele verdi.

15.07.2015 14:55  Güncelleme: 15:09

İspanya'nın tatil beldelerinden Calella'da 30 yaşlarındaki sevgilisini öldürdükten sonra parçalara ayıran ve cesedi yakarak iz kaybettirmeye çalışan 40 yaşındaki İsveçli yakalanarak gözaltına alındı.

Bu olay Türkiye'de yaşanan Cem Garpoğlu tarafından işlenen Münevver Karabulut cinayetini akıllara getirdi. Garipoğlu, sevgilisi Karabulut'u vahşice öldürmüş ve parçalara ayırdıktan sonra kurtulmak için çöpe atmaya çalışmıştı.

CESET PARÇALARIYLA KARŞILAŞTILAR

İsveç'in yüksek tirajlı Expressen gazetesindeki habere göre, İsveçli çift olayın meydana geldiği yere yakın bir otelde kalıyordu. Bölge halkı bir yerden dumanların yükseldiğini görünce polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen polisler, üzerine petrol dökülerek yakılmaya çalışılan 30 yaşındaki İsveçli genç kadının ceset parçalarıyla karşılaştılar.

YAKAYI ELE VERDİ

Yapılan kısa soruşturma ve iz takibi sonucu, otelde kalan 40 yaşındaki İsveçli zanlı olarak yakalanıp gözaltına alındı. Calella polisi, katil zanlısı İsveçlinin sevgilisini otelde öldürüp bir bavul içinde olay yerine taşıdığını ve yakmaya çalıştığını belirterek, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

BİR ÇOCUKLARI VARMIŞ

İsveç polisi, Stockholm yakınlarında yaşayan ve evli olmayan, ancak birlikte yaşayan çiftin bir çocukları olduğunu ve belediyede çalıştıklarını bildirdi. Çiftin, İspanya'ya tatile giderken çocuklarını götürmedikleri belirtildi. Katil zanlısının iade talebi gelmesi durumunda İsveç'e iade edilebileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Sevgilisini Öldürüp Parçalara Ayıran Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Su: Her yerde deli var, Allah korusun! 34 0 Yanıtla
  • Izmir: Kadinlar serseri erkeklerin pesinden kostukca yuzleri gulmeyecek Nerde it kopuk var gidip onunla beraber olurlar 12 1 Yanıtla
  • benko: Canavar 10 0 Yanıtla
  • GsLi: cinsiyet ne haber ekibi ? 4 3 Yanıtla
  • erdan : ne güvenerk yapıyorlar anlamak zor 6 0 Yanıtla
  • paÅ?a: La bursalı adanalı gezdirdi seni zero 0 0 Yanıtla

Advertisement