Kosova Radyo Televizyonu (RTK) binasında sabaha karşı saat 03.00 sularında yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, yangının bodrum kattaki arşiv odasından çıktığı anlaşıldı. Polis ve itfaiye ekipleri yangının neden çıktığı konusunda soruşturma başlattı. Kosova Polisi Priştine bölge sözcüsü Flora Ahmeti, yangın nedeninin araştırıldığını, en kısa zamanda daha ayrıntılı bilgilere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Ahmeti, yaralanan olmadığını sadece hasar oluştuğunu açıkladı.
Kosova Radyo Televizyonu RTK'da çıkan yangın nedeniyle yayın birkaç saatliğine kesildi. RTK resmi internet sitesinden yapılan duyuru ile çıkan yangından dolayı yayın akışına ara verildiği duyuruldu. RTK binası içinde halen duman olması nedeniyle çalışanlar saat 14.00'a kadar binaya alınmadı. Çalışanların içeri alınmasıyla programlar tekrar yayınlanmaya başladı.
DHA(AÖ/İD)
Son Dakika › Dünya › Kosova Devlet Televizyonu Rtk'da Yangın - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.