Maxiom Wheels En Son Teknolojilerini Görücüye Çıkarıyor - Son Dakika
Dünya

Maxiom Wheels En Son Teknolojilerini Görücüye Çıkarıyor

Maxiom Wheels En Son Teknolojilerini Görücüye Çıkarıyor

Maxion Wheels yönetim ekibinin mühendislik ve satış temsilcileriyle birlikte dünyanın önde gelen otomotiv sanayi fuarı olan ve Almanya’da düzenlenen 66. Uluslararası Motor Show IAA Cars’a katılacağını duyurdu.

31.08.2015 14:46

Maxion Wheels yönetim ekibinin mühendislik ve satış temsilcileriyle birlikte dünyanın önde gelen otomotiv sanayi fuarı olan ve Almanya'da düzenlenen 66. Uluslararası Motor Show IAA Cars'a katılacağını duyurdu.

Almanya'nın Frankfurt/Main şehrinde düzenlenen otomotiv sanayi fuarındaki etkinlik süresince Maxion Wheels tarafından Maxion Finishing Technology (Maxiom Bitim Teknolojisi), Maxion Lightweight Technology (Maxion Hafif Teknoloji), Maxion Forged Technology (Maxion Dövme Teknoloji) ve Maxion Smart Wheel Technology (Maxion Akıllı Tekerlek Teknolojisi) alanlarında en ileri teknolojiler ziyaretçilere tanıtılacak.

Maxion Wheels ekibi, 15-18 Eylül tarihleri arasında Messe Frankfurt Trade Fair Grounds (Messe Frankfurt Ticaret Fuarı) katılımını Stant No. D04, Salon 4.1'de gerçekleştirecek.

Iochpe-Maxion S.A.'nın bir şirketi olan Maxion Wheels, yolcu taşıtları, hafif kamyonlar ve ticari kamyon ve TIR'lar için tekerlekler üretiyor. Şirket aynı zamanda askeri, tarımsal ve yollarda kullanılmayan diğer çeşitli araçlar için çelik jant üreticisi olarak faaliyet gösteriyor. Tekerlek yapımında 100 yılı aşkın deneyimi ve dünya çapında 10 binden fazla çalışanı ile Maxion bugün yılda 65 milyon tekerlek üreten ve 2 milyar Dolar'dan fazla satış yapan dünyanın en büyük tekerlek üreticisi konumunda. Şirket 5 kıtada, 12 ülkede 21 merkezi ile dünyadaki orijinal ürün üreticilerine hizmet veriyor; ayrıca Kuzey, Orta ve Güney Amerika, Avrupa ve Asya'da en gelişmiş teknik servis merkezlerine sahip. - FRANKFURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Maxiom Wheels En Son Teknolojilerini Görücüye Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement