Monica Lewinsky Skandalı Broadway'de - Son Dakika
Dünya

Monica Lewinsky Skandalı Broadway'de

Monica Lewinsky Skandalı Broadway\'de

90'lı yılların sonunda Beyaz Saray'da patlak veren Monica Lewinsky skandalı New York'da Broadway sahnesinde müzikal oldu.

09.04.2015 19:56

90'lı yılların sonunda Beyaz Saray'da patlak veren Monica Lewinsky skandalı New York'da Broadway sahnesinde müzikal oldu.

"Clinton: The Musical" isimli müzikal ortaya çıkan seks skandalı sonrası dönemin başkanı Bill ve first lady Hillary Clinton'un mevkilerini nasıl korumaya çalıştıklarını konu alıyor.

2012 yılında İskoçya'da bir festivalde ilk kez sahnelenen oyun, eleştirmenlerden "esprili, ilginç" ve "lezzetli bir siyasi hiciv" yorumlarını almıştı.

Oyun Amerika Birleşik Devletleri'nde ise geçtiğimiz yıl New York Müzikal Tiyatro Festivali'nde Hillary Clinton'un anılarını yazdığı Zor Seçimler isimli kitabının piyasaya çıkmasını takiben sanat severlerin beğenisine sunulmuştu.

Oyunun yazarlarından Paul Hodge "New York Müzikal Tiyatro Festivali'nde şovun sergilenmesinden bu yana sadece ilk perdedeki iki parça aynı kaldı. Bunun dışında her şey tekrar yazıldı ve o zamandan bu zamana çok büyük bir değişim var. Bunun amacı şovu daha iyi hale getirmek. Geçtiğimiz yıllarda siyasi haya

Yazar:

Etiketler:Gönderildi: 09 Nisan 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Monica Lewinsky Skandalı Broadway'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement