Priştine Büyükelçisi Ozan, Haradinaj'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Priştine Büyükelçisi Ozan, Haradinaj'ı Ziyaret Etti

Priştine Büyükelçisi Ozan, Haradinaj\'ı Ziyaret Etti
05.12.2012 18:33

Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan, Lahey Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından suçsuz bulunan eski Kosova Başbakanı Ramush Haradinaj'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan, Lahey Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından suçsuz bulunan eski Kosova Başbakanı Ramush Haradinaj'ı makamında ziyaret etti.

Lahey mahkemesinin kararıyla bir hafta önce beraat eden Kosova'nın Geleceği için İttifak Partisi (AAK) lideri Ramuş Haradinaj, Büyükelçi Ozan'ı partinin merkez binası önünde karşıladı.

Samimi geçen görüşmede Haradinaj, iki ülke arasında var olan ilişki ve iş birliğinin daha ileriye taşınması konusunda partisinin tutumu hakkında Büyükelçi Ozan'a bilgi verdi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme ile ilgili olarak AAK tarafından yapılan yazılı açıklamada, Haradinaj'ın, Türkiye'nin Kosova ve halkına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ifade ettiği belirtildi.

Büyükelçi Ozan'ın da Türkiye'nin, her alanda Kosova'yı desteklemeyi sürdüreceğini belirtttiği öğrenildi.

AAK'nın yakın gelecekte Haşim Thaçi'nin koailsyon hükümetine katılması bekleniyor. - PRİŞTİNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Priştine Büyükelçisi Ozan, Haradinaj'ı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement