Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta siviller zarar görmeye devam ediyor. Rus askerlerin saldırısı nedeniyle önceki günlerde en çok konuşulan yerleşim yerlerinden biri olan Buça'da yaşananlarla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.
Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları komisyonu Üyesi Lyudmila Denisova, Rus askerlerin Buça'da girdikleri bir evde 11 yaşındaki çocuğu bağladıktan sonra hem kendisine hem annesine birbirlerinin gözleri önünde tecavüz ettiklerini öne sürdü.
Denisova'nın iddialarının devamı da kan dondurdu. Deni şova, Rus askerlerinin yine Buça'da 14 yaşındaki bir çocuğa daha tecavüz ederek hamile bıraktıklarını iddia etti.
Ukraynalı üst düzey yetkili Oleksandr Vilkul da Rus askerlerinin biri 16 diğer 78 yaşında iki kişiye daha tecavüz ettiğini öne sürdü. Rus tarafından ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Son Dakika › Dünya › Rus birliklerinin Ukraynalı çocuğu bağlayıp gözleri önünde annesine tecavüz ettiği iddiası gündem oldu! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.