Suriye Rejimi Yine Türkiye'yi Suçladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye Rejimi Yine Türkiye'yi Suçladı

26.03.2014 09:57  Güncelleme: 09:56

Suriye rejimi, Keseb bölgesinde saldırı düzenleyen terörist grupların Türkiye destekli olduğu iddiasında bulundu.

Suriye rejimi, Keseb bölgesinde saldırı düzenleyen "terörist grupların Türkiye destekli" olduğu iddiasında bulundu. Suriye Sağlık Bakanı Saad el Nayef, iki sağlık görevlisi ile ambulans şoförünün "Türkiye tarafından destekli terörist gruplarca düzenlenen saldırı sonucunda yaralandıklarını" öne sürdü.

Saad el Nayef, Suriye Haber Ajansı Sana'ya yaptığı açıklamada, "Keseb bölgesinde vatandaşların canlarını kurtarmadaki insani vecibelerini yerine getirdikleri sırada iki sağlık görevlisi ile ambulans şoförünün Türkiye tarafından destekli terörist gruplarca düzenlenen saldırı sonucunda yaralandıklarını ve tedavi için hastaneye kaldırıldıklarını" savundu.

Bakanlığın Lazkiye Sağlık Müdürlüğüne Keseb kırsalındaki bir sağlık merkezinin hastaneye dönüştürülmesi ve 5 ambulans aracının hizmetine koyulması talimatını verdiğini belirten Nayef, Lazkiye ilindeki bütün hastanelerin ve sağlık merkezleriyle kadrolarının 24 saat bütün hastalara acilen varmak için bütün hizmetleri sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Suriye Rejimi Yine Türkiye'yi Suçladı - Son Dakika


Advertisement