Tiyatro Frankfurt Sezonu 'Fanus'la Açtı - Son Dakika
Dünya

Tiyatro Frankfurt Sezonu 'Fanus'la Açtı

Tiyatro Frankfurt Sezonu \'Fanus\'la Açtı

Süpervizörlüğünü Ayla Algan'ın üstlendiği Vedat Diri'nin kaleme aldığı oyunun yönetmeni Kamil Kellecioğlu sezonun ilk oyunu 'Fanus'u, Türk ve Alman tiyatro severlerle buluşturdu.

06.10.2016 09:22

Süpervizörlüğünü Ayla Algan'ın üstlendiği Vedat Diri'nin kaleme aldığı oyunun yönetmeni Kamil Kellecioğlu sezonun ilk oyunu 'Fanus'u, Türk ve Alman tiyatro severlerle buluşturdu. Aschaffenburg Kültür Daire Başkanı Burkard Fleckschtein, oyunun yazarı Vedat Diri, senarist Zeynep Yıldız ve IG Bau Sendika Başkanı Erol Oruç'un da aralarında bulunduğu seyirciler, 'Fanus'u dakikalarca ayakta alkışlandı. Nurten İnan da misafir oyuncu olarak oyunda rol aldı.

TÜRKİYE'DE DE SAHNELENECEK

Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu, bu yıl sloganlarının 'Sanata Evet' olduğunu belirtti. Toplumları kaynaştırmada birleştirici özelliği olan tiyatronun önemine dikkati çeken Kellecioğlu, bu sanatın tüm kesimler tarafından desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Kellecioğlu, Fanus'un yakın zamanda Türkiye'de de sahneleneceğini bunu yanı sıra Frankfurt'ta Gallus Tiyatroda'da oynanmaya devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Tiyatro Frankfurt Sezonu 'Fanus'la Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement