Yer: İstanbul! Kolej yöneticisi, kadın öğretmene şemsiye ile saldırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yer: İstanbul! Kolej yöneticisi, kadın öğretmene şemsiye ile saldırdı

14.11.2023 10:11  Güncelleme: 10:16

İstanbul Kadıköy'deki bir kolejde yönetici olan şahıs, sigortasız çalıştırdığı sendika üyesi kadın öğretmene elindeki şemsiye ile saldırıda bulundu. O anlar öğretmen tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

İstanbul Kadıköy'deki bir kolejde yönetici olan şahıs, iddiaya göre sigortasız çalıştırdığı sendika üyesi kadın öğretmene elindeki şemsiye ile saldırıda bulundu. O anlar öğretmen tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

YÖNETİCİ, ÖĞRETMENE SALDIRDI

İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki bulunan bir kolejde geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. İddiaya göre, sigortasız çalıştırılan öğretmenlerden biri, dertlerini anlatmak için geldikleri okulda yönetici olan şahıs tarafından saldırıya uğradı.

Yönetici de bunu yaparsa vay halimize! Kadın öğretmene şemsiyeli saldırı kamerada

"POLİS ÇAĞIRIN"

O anlar olayın tarafı olan öğretmen tarafından cep telefonu ile kayda alınırken, yaşananlar ise izleyenlere pes dedirtti. Video kaydını durdurması istenen kadın ise "Hayır durmayacağım, bana vuramaz. Çağırın polisi gelsin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Yer: İstanbul! Kolej yöneticisi, kadın öğretmene şemsiye ile saldırdı - Son Dakika


Advertisement