34 Yıllık Başkan Güven Tazeledi - Son Dakika
Ekonomi

34 Yıllık Başkan Güven Tazeledi

34 Yıllık Başkan Güven Tazeledi

S.S. Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı.

27.01.2018 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

S.S. Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda kooperatifin 34 yıldır başkanlığını yürüten Ahmet Aktaş üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

S.S. Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatif Salonunda yapılan genel Kurula Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Manisa Odalar Birliği Başkanı olan Recep Çınar oy birliği ile Divan Başkanlığına seçildi.

Genel Kurula çevre ilçelerin de kooperatif başkanları da katıldı. Genel Kurula tek liste olarak girildi. 34 yıllık başkan Ahmet Aktaş yapılan açık oylama ile 80 oy alarak güven tazeledi.

Ahmet Aktaş başkanlığında yeni yönetim Kurulu üyeliklerine; Mehmet Erdoğan, Mehmet Gülhan, Cengiz Okumuş ve Mehmet Ali Mezarcı getirildi. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Mustafa Aydın ve Ayhan Uçar seçildi.

"200 bin TL kredi"

34 yıllık S.S. Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Aktaş konuşmasında esnaflara en üst limit olarak 200 bin TL kredi verilmekte olduğunu belirterek, "Kullandırmış olduğumuz kredilerde yıllık yüzde 4, ayrıca 2 yıl ve üzeri kredilerde yüzde 5 oranında faiz uygulaması yapılmaktadır. 2016 yılında kullandırdığımız kredi limitimiz 25 milyon 999 bin 104.35 TL iken 2017 yılında bu rakam 29 milyon 250 bin 604.20 TL'ye çıkarıldı. Genel Kurulumuza katılan tüm misafirlerimize ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 34 Yıllık Başkan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement