65. Hükümet'in Kurulması - Son Dakika
Ekonomi

65. Hükümet'in Kurulması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin yeni hükümetle 2023 hedeflerine kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

24.05.2016 16:23

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin yeni hükümetle 2023 hedeflerine kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

Hisarcıklıoğlu, yazılı açıklamasında, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümet'e başarılar dileyerek "Türk iş dünyası olarak yeni hükümetimizi kutluyor ve başarılar diliyoruz." ifadesini kullandı.

Hükümetin icracı ve kalkınmacı isimlerden oluşmasını çok önemsediklerini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin yeni hükümetle 2023 hedeflerine kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğinin altını çizdi.

Hisarcıklıoğlu, kamu ve özel sektörün birlik ve bütünlük içinde çalışmaya devam edeceğine, ülkenin iş ve yatırım ortamını iyileştirecek reformların hayata geçirileceğine inandığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 65. Hükümet'in Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement