Alcatel-Lucent Teletaş'ta Görev Değişimi - Son Dakika
Ekonomi

Alcatel-Lucent Teletaş'ta Görev Değişimi

Alcatel-Lucent Teletaş\'ta Görev Değişimi

Alcatel-Lucent Teletaş Türkiye-Azerbaycan Başkanlığı'nı Genel Müdürü olarak görev yapan Murat Cenk Kıvılcım üstleniyor.

03.01.2012 12:03

Alcatel-Lucent Teletaş Türkiye- Azerbaycan Başkanlığı'nı 1 Şubat 2012'den itibaren halen Alcatel-Lucent Nijerya Genel Müdürü olarak görev yapan Murat Cenk Kıvılcım üstleniyor.

Alcatel-Lucent Teletaş'ın 2009 yılında bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Ali Kançal, bayrağı 31 Ocak 2012 tarihi itibarıyle 1999 yılından bu yana Alcatel-Lucent'ta üst düzey yönetici olarak görev alan Murat Cenk Kıvılcım'a teslim ediyor.

1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Murat Cenk Kıvılcım, 2002 yılında Fransa INSEAD Üniversitesi Telekomünikasyon Pazarlama yüksek lisans programını bitirdi. 2006 yılında ise, İngiltere Manchester Business School'da "Yüksek Değerli Yöneticiler" programını tamamladı.

Murat Cenk Kıvılcım Mart 1997 - Mart 1999 tarihleri arasında Siemens'de Proje Yönetimi, Pazarlama&Satış Mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra, Alcatel-Lucent'a katılan Kıvılcım, sırasıyla Operasyonel Pazarlama Müdürü; İş Satış Destek Müdürü; Ortadoğu, Afrika, Türkiye ve Hindistan İhracat Direktörü; Güney ve Doğu Afrika Carrier Satış Direktörü; Gana Genel Müdürü ve son olarak Nijerya Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Alcatel-Lucent Teletaş'ta Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement