Alman Mobilya Fuarına Brn Damgası - Son Dakika
Ekonomi

Alman Mobilya Fuarına Brn Damgası

Alman Mobilya Fuarına Brn Damgası

"Dünyanın en rahat yeri" sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünlerini satışa sunan BRN Yatakları, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen IMM Cologne 2014 fuarında yeni ürünlerini sergiledi.

23.01.2014 11:50

"Dünyanın en rahat yeri" sloganıyla 5 kıtada 500'ü aşkın noktada ürünlerini satışa sunan BRN Yatakları, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen IMM Cologne 2014 fuarında yeni ürünlerini sergiledi. BRN Yatakları, yeni "Laser", "Breeze" ve "Redness" ürünleri ile Avrupalı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Dünyanın en önemli mobilya fuarlarından IMM Cologne 2014'e katılan bin 209 firma arasında yer alan BRN Yatakları, standı ve ürünleri ile beğeni topladı. Yeni ürünlerin sergilendiği ve sektör uzmanlarıyla bilgi paylaşımlarının yapıldığı fuardan memnun ayrıldıklarını belirten BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, "Dünya mobilya sektörünün en önemli fuarlarından olan IMM Cologne Fuarı'ndan oldukça iyi sonuçlar alarak ayrıldık. Standımızda 17 ürün sergiledik. Ziyaretçilerden en çok ilgiyi doğal yün, pamuk, ipek ve at yelesi kullanılarak vücudun yenilenmesine katkı sağlayan Royal Coil serisi gördü. Bu ürün aynı zamanda ihracatımızın artmasında da önemli rol oynuyor" dedi.

İlter, fuarda yeni ürünleri de sergileme fırsatı bulduklarını ifade ederek, "Laser", "Breeze" ve "Redness" ismini verdikleri yeni ürünlere gösterilen ilginin AR-GE çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini ve gelecek için umut verdiğini kaydetti. 129 ülkeden 120 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan fuarda Almanya ve diğer gelişmiş Avrupa ülkelerinden tam not aldıklarını belirten İlter, "Dünya pazarının içerisinde yer almak bizi çok mutlu etti. Yurt dışındaki müşterilerle görüştüğümüz fuarda hem yeni tasarım fikirleri edindik hem de bilgi paylaşımlarında bulunarak uluslararası kullanılan malzemeleri tanıdık" dedi.

Dünya genelindeki satışlarını geçen yıl sonunda iç pazara da yayan BRN Yatakları'nın Ankara Armada, İstanbul Capacity, Arena Park, Brandium, Vialand AVM'ler Masko, Samsun, Bodrum, KayseriPark, Gaziantep PrimeMall AVM ve KKTC'de mağazaları bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Alman Mobilya Fuarına Brn Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement