Bimeks 137'inci Mağazasını Bingöl'de Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Bimeks 137'inci Mağazasını Bingöl'de Açtı

Bimeks 137\'inci Mağazasını Bingöl\'de Açtı

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 137’inci mağazasını Bingöl'de hizmete açtı.

27.06.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 137'inci mağazasını Bingöl'de hizmete açtı. Açılışa özel başlatılan kampanya ile tüm ürünler 15 gün süreyle indirimli satılacak.

Doğu illerindeki yaygınlığını arttırmayı sürdüren Bimeks 'Teknoloji'nin kalbi burada atıyor' sloganıyla Bingöl'ün Genç Caddesi Hacı Hıdır Camii karşısında mağaza açtı. Halk tarafından yoğun ilginin gösterildiği mağaza açılışına Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Erkan Çalbay, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Vali Taşyapan beraberindekilerle birlikte mağazadaki ürünleri inceledi. İndirim ve kampanyalar hakkında bilgi alan Vali Taşyapan, teknoloji mağazalarının Bingöl'e ilgi göstermeye başladığını söyledi. Hizmetin vatandaşın ayağına geldiğini söyleyen Vali Taşyapan, "Teknoloji mağazalarının ilimize bir ilgisi var. Daha önce Teknosa açıldı, şimdi de Bimeks açılıyor. Hizmet vatandaşlarımızın ayağına geliyor. Vatandaşlarımızın çeşitleri görmeleri ve büyük şehirlerde gördüğü mağazaları Bingöl'ü görmeleri bir güzellik. Onlar için bir seçim olanağı sunacak. Hayırlı olsun diyorum. İnşallah daha da büyüyerek gelişecekler ancak teknolojiyi sadece kullanıyoruz, oysa teknolojiyi üretmemiz lazım" dedi.

"EN BÜYÜK TEKNOLOJİ PERAKENDE MAĞAZASI"

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks'in Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki yatırımlarını sürdürdüğünü söyleyen Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, Bingöl halkını "İyi fiyat" ve müşteri memnuniyeti ile buluşturmaya geldiklerini belirtti. Bimeks Bingöl mağazasının zengin ürün ve çeşit seçenekleriyle Bingöl halkına hizmet vereceğini ifade eden Yüksel, "Bingöl'ün en büyük teknoloji perakende mağazası açılmış oldu. Burada başlıca notebook, telefon, televizyon, beyaz eşya çeşitlerimiz uygun fiyatlarla mağazamızda bulunmakta. 15 gün kampanya sürecimiz var. Kampanya kapsamında tüm marka ve modellerde çok uygun fiyatlarımız var" diye konuştu.

Yaklaşık birkaç seneden beri Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım yapmaya devam ettiklerini ifade eden Yüksel, çözüm sürenin yatırım kararında etkili olduğunu vurguladı. Yüksel, "Doğu'da yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da bu yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Çözüm sürecinin olması buradaki ekonominin gelişmesi ve insanların daha rahat etmesini sağlayacaktır. Bizde Bimeks olarak buna katkı sunarak seviniriz" şeklinde konuştu.

"BARIŞ SÜRECİNİN BÜYÜK ETKİSİ VAR"

Mağazayı gezerek ürün yelpazesi hakkında bilgi alan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay ise, "Teknoloji devi 2 firmanın Bingöl'de açılması bizim için büyük onur verici. Buda bizim potansiyel olarak daha iyi yerlere geldiğimizin göstergesidir. Bu mağazalar, hem rekabet ve fiyat açısından insanlar için büyük hizmet ve fırsattır. Büyük şehirlerde gidilen mağazalar artık Bingöl'de. Bu imkanlar bize sunulmuş. Tabi bunda barış sürecinin de büyük etkisi vardır. Büyük sermaye ürkektir huzur ortamı ister. Çatışmasızlık ortamının sağlanmasıyla başlayan süreçte yatırımcılar Doğu ve Güneydoğu'ya yönelmeye başladı. Buda bölgedeki insanlara istihdam ve hizmet sağlamaya başladı" diye konuştu. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bimeks 137'inci Mağazasını Bingöl'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement