Bursa'da 6 Ayda 5 Fuar Düzenlendi - Son Dakika
Ekonomi

Bursa'da 6 Ayda 5 Fuar Düzenlendi

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Bursa'da, 2017'nin ilk yarısında 5 farklı fuar düzenlendiğini bildirdi.

02.06.2017 17:44

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Bursa'da, 2017'nin ilk yarısında 5 farklı fuar düzenlendiğini bildirdi.

Ersözlü, yaptığı yazılı açıklamada, Bursa'da 2017'de gerçekleştirilen fuarlara ilişkin bilgi verdi.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş'nin başarılı bir süreci geride bıraktığını belirten Ersözlü açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu yıl 678 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı, yurt dışından 53 farklı ülke, yurt içinden 43 ilden gelen 343 bin 759 ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarlar ile Bursa'nın üretimine, ihracatına ve tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bursa'da 2017 yılının ilk yarısında bebe çocuk, kitap, eğitim, inşaat ve gayrimenkul konularında 5 farklı fuar düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl aynı dönemde düzenlediğimiz fuarlara baktığımız zaman ziyaretçi sayısında yüzde 36, ziyaretçi ülkeleri sayısında da yüzde 18 artış oranı yakalandı. Ziyaretçi ülkeler bazında ise geçen sene ilk yarıdaki fuarlardan farklı olarak bu yıl Afganistan, Bahreyn, Beyaz Rusya, Gana, İngiltere, İspanya, Letonya ve Venezuela'dan yabancı ziyaretçilere ev sahipliği yapıldı."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bursa'da 6 Ayda 5 Fuar Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement