Dedeman Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Ekonomi

Dedeman Ödülleri Sahiplerini Buldu

Dedeman Ödülleri Sahiplerini Buldu

Dedeman Topluluğu'nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman anısını yaşatmak üzere geleneksel olarak düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Projesi Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu.

12.02.2013 23:28

Dedeman Topluluğu'nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman anısını yaşatmak üzere geleneksel olarak düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Projesi Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye'deki madencilik ve turizm sektörü alanında 14 akademisyene ödülleri verildi. Ödül törenine çok sayıda davetli katıldı.

Beşiktaş'daki Dedeman Oteli'nde, 9'uncusu düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Projesi' kapsamında madencilik ve turizm kategorisinde dereceye giren 14 akademisyene çeşitli para ödülleri ve plaketleri verildi. Geceye çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşma yapan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, "Çalışma hayatına çok erken başlayıp, güçlü yüreği ile Türkiye'nin önemli gruplarından birini kuran, ailesine çalışmalarına ve yeni nesillere eşsiz değerler bırakan sevgilisi babamız Mehmet Kemal Dedeman'ın aramızdan ayrılışının 15'inci yıldönümünde kendisini sevgiyle, şükranla ve hasretle anıyoruz" dedi.

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nazire Dedeman Çağatay ise, "Madencilik ve turizm sektörlerinde önemli ilklere imza başarısı gösteren Mehmet Kemal Dedeman'ın evlatları olarak, bundan tam dokuz yıl önce başlattığımız 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje' yarışmasını hayata geçirmiş olmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi. Projeleriyle ödül alanlar hatıra fotoğrafı çektirdi. - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Dedeman Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement