Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri - Son Dakika
Ekonomi

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.

07.05.2014 14:26

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirildi.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Şevket Yurt, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Erkan Salur, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Hakan Murat Önder, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Şube Müdürü M. Tayfun Gülle, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Sinan Yüzal konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde, ihracatta sağlanan devlet yardımları, yurt dışında gerçekleştirilen fuar katılımlarının desteklenmesi, uluslararası rekabetçiliğin geliştirilmesinin desteklenmesi, pazar araştırma ve pazara giriş desteği, çevre maliyetlerinin desteklenmesi, Türk ürünlerinin yurtdışında markalaşması, Türk malı imajının yerleştirilmesi ve Turqalıty'nin desteklenmesi ile yurt dışı birim marka, tanıtım ve tasarım destekleri, dahilde ve hariçte işletme rejimleri, iş dünyası için ticari bilgiye erişim, ülke masaları, pazar araştırması-Hindistan pazarına ihraç imkanları konularında bilgi verildi.

Seminer sonunda soru-cevap kısmına geçilerek ve katılımcıların soruları cevaplanarak seminer sonlandırıldı.

Seminere Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet Murat Sakar, sanayiciler, nakliyeciler, ihracatçılar ile çok sayıda davetli katıldı. Seminer sonrası katılanlara kokteyl verildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement