Electro World Tabelalarının Bimeks'e Dönüşümü Karabük'te Devam Etti - Son Dakika
Ekonomi

Electro World Tabelalarının Bimeks'e Dönüşümü Karabük'te Devam Etti

Electro World Tabelalarının Bimeks\'e Dönüşümü Karabük\'te Devam Etti

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor.

27.12.2013 12:45

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor. Satın aldığı Electro World mağazaları ile 49 ilde 109 mağazaya ulaşan Bimeks, Karabük'te Electro World mağazasının tabelasını değiştirerek yeniden hizmete açtı.

İngiliz Electro World'den sonra, Fransız kökenli teknoloji perakende şirketi Darty'nin Türkiye'deki mağazalarını satın almak üzere bir anlaşmaya daha imza atan Bimeks, diğer yandan mağazaların dönüşümüne hız veriyor.

Yeni yıla yeni mağazalarıyla girecek olan Bimeks, yılın son indirimlerini de müşterilerine sunuyor. 27 Aralık Cuma günü binlerce çeşit teknoloji ürününün yer aldığı Karabük Kares AVM'deki Bimeks'in mağaza açılışına, Karabük Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, İl Müftüsü Halil Bektaş, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı.

İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden kuyruk oluşturduğu mağaza önünde açılışla birlikte tüm ürünler büyük ilgi gördü.

Bimeks'in geleneksel hale gelen "Büyük Açılış" indirimleri her zaman olduğu gibi teknoloji severleri bir araya getirdi. Mağazada açılışa özel indirimlerde akıllı telefonlar, notebooklar çamaşır makineleri ve büyük ekran televizyonlar yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlar açılış öncesi mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, mağazanın açılış kurdelesini, Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Müftü Halil Bektaş ile birlikte kesti.

Kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Elektro World'ün Türkiye operasyonunu satın aldıklarını söyleyerek, " Burada bir tabela değişimi ile Karabük'e gelişi. Daha önce gelmek istiyorduk. Potansiyeline inandığımızı bir şehirdi. Nasip bugüne oldu. Ürün çeşidimiz, güler yüzümüz, iyi hizmetimiz ve iyi fiyatlarımız var. Karabüklü hemşehrilerimize rekabet getirdik" dedi.

"2015'TE TÜM TÜRKİYEYİ NAKIŞ NAKIŞ İŞLECEĞİZ"

Bayraktar, Bimeks'in 2015 yılında Hakkari'ye de mağaza açacağını söyledi. Bayraktar, 2015 yılı hedefini ise şöyle anlattı:

"Elecktro World'ü alarak Karabük'e geldik. Daha bol çeşit ve daha iyi fiyatlarla Karabük'e hizmet edeceğiz. Karabük potansiyeli yüksek olan ve gelmek istediğimiz şehirlerden bir tanesiydi. Bundan sonra iyi fiyatı iyi çeşidi ve iyi hizmeti Karabüklü hemşehrilerimiz görecekler. Burada güzel işler yapacağız. Bimeks olarak ciddi büyük bir hedef içersinde devam ediyoruz. 2015 yılı sonu itibari ile tüm illerimizde ve büyük ilçelerde bir Bimesk olma hedefindeyiz. Bu yaklaşık 160-170 mağazaya denk geliyor. Şuan 49 ilde 109 mağazamız var. İnşallah Ocak ayının ilk haftasında Hakkari'nin ilk teknoloji perakende mağazasını açmış olacağız. 2015'te tüm Türkiye'yi nakış nakış işlemiş bir Bimeks'i göreceğiz." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Electro World Tabelalarının Bimeks'e Dönüşümü Karabük'te Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement