Erdemoğlu Holding Ana Bayileri Gaziantep'te Toplandı - Son Dakika
Ekonomi

Erdemoğlu Holding Ana Bayileri Gaziantep'te Toplandı

Erdemoğlu Holding bünyesinde bulunan Merinos, Padişah, Dinarsu ve Efsane markalarının ana bayileri Gaziantep'te toplandı.

02.07.2012 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemoğlu Holding bünyesinde bulunan Merinos, Padişah, Dinarsu ve Efsane markalarının ana bayileri Gaziantep'te toplandı.

Halı üretiminin lideri Erdemoğlu Holding, Türkiye genelindeki bayilerinin temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Holding bünyesinde bulunan ana bayilerin temsilcileri, Gaziantep'teki tesisleri gezdikten sonra Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu başkanlığında 3 gün süren tüm markalar için üretilen yeni koleksiyonların tanıtım toplantısına katıldılar. Toplantıda 2012 yılının ilk altı aylık çalışmaları değerlendirilirken, ikinci altı ay için çalışma stratejileri belirlendi. Yapılan kampanyalar ve iç pazarda alınan pazar payının artırılması konusunda çalışmalara devam edilmesi üzerinde duruldu.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, bayilerle belirli aralıklarla bir araya geldiklerine dikkat çekerek, bu toplantının Gaziantep'te yapılmasının farklı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Erdemoğlu, "Türkiye genelinde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla belirli zaman aralıklarında bir araya geliyoruz. Ama Gaziantep'te yapılan toplantı daha bir önem taşımaktadır. Çünkü tesislerimizin önemli bir bölümü buradadır. Arkadaşlarımız tesislerimizi gezerek halı imalatının nasıl yapıldığını, hangi aşamalardan geçtiğini, pazara nasıl ulaştığını birebir görmüşlerdir. Desen bölümümüzde desenlerin nasıl hazırlandığı ve müşterinin taleplerinin nasıl değerlendirildiğini izleme fırsatı bulmuşlardır. Erdemoğlu Holding olarak halı, mobilya ve ev tekstili konularında yaptığımız yatırımlara devam etmekteyiz" dedi.

Önümüzdeki dönem 65 milyon dolarlık yeni yatırım planladıklarını kaydeden Erdemoğlu, halı, mobilya ve ev tekstili sektöründe büyümeye devam ederken, farklı sektörlerde de yatırımlar düşündüklerini aktardı. Erdemoğlu, "Yurt dışı yatırımlar konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Türkiye'nin dört bir yanında tesislerimiz çalışmaktadır. Bu toplantılarda yapılan bilgi alışverişi, önümüzdeki döneme ışık tutmaktadır. Merinos, Padişah, Dinarsu ve Efsane markalarımız, Türkiye'nin en ücra noktalarında dahi satılmakta ve halkımıza hizmet vermektedir. Yaptığımız kampanyalar bunun bir örneğidir. Türkiye'de ilk defa bizim firmamız 100 otomobil vermektedir. Bizler halkımızdan aldığımız güçle buralara geldik" diye konuştu.

Gaziantep'te toplanan bayilerin temsilcileri, kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezdiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Erdemoğlu Holding Ana Bayileri Gaziantep'te Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement