FLO çocukların sevdiği karakterlerle karne heyecanına ortak oluyor - Son Dakika
Ekonomi

FLO çocukların sevdiği karakterlerle karne heyecanına ortak oluyor

FLO çocukların sevdiği karakterlerle karne heyecanına ortak oluyor

FLO, çocukların sevdiği karakterlerle karne heyecanına ortak oluyor.

11.01.2023 10:46  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FLO, çocukların sevdiği karakterlerle karne heyecanına ortak oluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, miniklerin başarısını sevindirmek isteyen ebeveynler için FLO'nun lisanslı koleksiyonu keyifli bir karne hediyesi alternatifi oluyor.

Sevilen karakterlerin yer aldığı sneakerlar, çantalar, mataralar, kalemlikler ve botlar FLO'da çocuklarına karne sürprizi yapmak isteyen ebeveynlere çok sayıda alternatif sunuyor.

Lisanslı çocuk koleksiyonunda Spiderman, Batman, Captain America, Marvel, Avengers, Minnie Mouse, LOL, Kral Şakir, Winx ve Disney Frozen gibi karakterler yer alıyor.

Kız çocuk koleksiyonunda kırmızı, pembe, lila, lacivert ve siyah renkleriyle öne çıkan botlar ve sneakerlar yumuşak taban yapısı sayesinde konfor sağlıyor. İçerisindeki kürk sayesinde ayaklarını sıcak tutacak bot modelleri elbise, tayt, sweat, eşofman takımı ve daha birçok kombinin en dinamik parçası oluyor.

Erkek çocuk koleksiyonunda siyah, kırmızı, lacivert, mavi, bej tonlarıyla dikkati çeken modeller, kalın taban ve renk detaylarıyla dikkat çekiyor. FLO'nun çocuk koleksiyonundaki, outdoor spor ayakkabılar ve sıcacık botlar soğuk kış aylarında koruma sağlıyor. Çocukların severek kullanacağı birçok model alternatifi FLO'da karne hediyesi almak isteyen ebeveynleri bekliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi FLO çocukların sevdiği karakterlerle karne heyecanına ortak oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement