Galaxy S8 İçin Yeni Android Oreo Beta Güncellemesi! - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy S8 İçin Yeni Android Oreo Beta Güncellemesi!

Galaxy S8 İçin Yeni Android Oreo Beta Güncellemesi!

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerini Android 8.0 Oreo ile buluşturmak isteyen Samsung'un, geçtiğimiz haftalarda ilk beta sürümünü yayınlayarak test sürecine resmi olarak başladığını sizlere duyurmuştuk.Android Oreo ile çalışan Galaxy S8 böyle görünüyor!

12.11.2017 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerini Android 8.0 Oreo ile buluşturmak isteyen Samsung'un, geçtiğimiz haftalarda ilk beta sürümünü yayınlayarak test sürecine resmi olarak başladığını sizlere duyurmuştuk.



Test sırasında tespit edilen ilk hataları gidermek isteyen şirket, Android Oreo Beta programına dahil edilen Galaxy S8 modellerini yeni bir güncelleme ile buluşturdu.

Test sürecine dahil edilen cihazlar güncellemeyi alabiliyor!



İngiltere, ABD ve Güney Kore'de dağıtımına başlanılan 610 MB boyutundaki güncelleme ile birlikte Google'ın Ekim ayı güvenlik yamaları cihaza dahil edilirken, bazı yeni özellikler kullanıma sunuluyor.



Always On Display veya ülkemizde bilinen adıyla Ekran Her Zaman Açık özelliği için yeni saat stilleri sisteme eklenirken, kullanıcıların bildirim alanının şeffaflığını belirleyebilmesine imkan tanınıyor.

Kullanıcı arayüzü ve DeX istasyonu için birçok yeni iyileştirmeye ev sahipliği yapan güncelleme, G950FXXU1ZQK4 sürüm numarasına sahip.

Galaxy S8 serisinin Android Oreo test süreci için Samsung tarafından ikinci dalga kapsamına alınan Almanya, İspanya, Fransa, Polonya, Hindistan ve Çin'de ise henüz test çalışmaları başlamadı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy S8 İçin Yeni Android Oreo Beta Güncellemesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement