Gülsan Holding'e 4 Ödül Birden - Son Dakika
Ekonomi

Gülsan Holding'e 4 Ödül Birden

Gülsan Holding\'e 4 Ödül Birden

Gülsan Holding GSO'dan 4 ayrı kategoride 4 ödül aldı.

03.12.2012 15:17

Sektörünün dünya lideri Gülsan Holding'e 2012 yılında başarılarından dolayı ödül yağdı. Son olarak GSO tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları 2012 Ödül töreninde dört ayrı kategoride ödül alan Gülsan Holding törende en çok ödül alan firmalar arasında yer aldı.

Gaziantep Sanayi Odası tarafından Şehitkâmil Kongre Merkezinde düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreninde Türkiye'nin En Büyük Sanayi Kuruluşu Anketinde İlk 500'e Giren Firmalar dalında Gülsan Holding, Türkiye'nin En Büyük Sanayi Kuruluşu Anketinde İkinci 500'e Giren Firmalar dalında Kaşmir Halı, En Çok Faydalı Model Tescili Yapan Firmalar dalında Gülsan Holding ve En Fazla Endüstriyel Tasarım tasçılı yaptıran firmalar kategorisinde Kaşmir Halı ödül aldı Gülsan Holding yıl içerisinde de çeşitli dallarda aldığı ödüllerle Gaziantep'in dünyaya açılan penceresi olma özelliği yanında markalaşmanın önemi açısından başardığı ilklerle adından sıkça söz ettirdi.

GSO tarafından Şehitkâmil Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Gaziantep'in Yıldızları 2012 ödül törenine, Başbakan Yardımcısı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey ve sanayiciler katıldığı törende Türkiye'nin En Büyük Sanayi Kuruluşu Anketinde İlk 500'e Giren Firmalar dalındaki Gülsan Sentetik Dokuma San. Ve Tic. A.Ş'nin ödülünü Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan aldı.

Türkiye'nin En Büyük Sanayi Kuruluşu Anketinde İkinci 500'e Giren Firmalar dalında Kaşmir Halıya verilen ödülü ise Gülsan Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Topçuoğlu, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan aldı. En Çok Faydalı Model Tescili Yapan Firmalar kategorilerinde Gülsan Sentetik Dokuma San. ve Tic. A.Ş.'nin ödülünü de Gülsan Holding idarecilerinden Kerim Beyazıt, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'dan, En fazla endüstriyel tasarım dalındaki ödülü ise yine Gülsan Holding Yöneticilerinden Yılmaz Ertokuş GTO Başkanı Mehmet Aslan'dan aldı. Üretimde sektöründeki dünya lideri Gülsan Holding'in ödülleri gurur verirken eğitime sağladığı önemli destek ve yardımlarla da 2012 yılında isminden en çok söz ettiren örnek kuruluş olma özelliğini gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Gülsan Holding'e 4 Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement