Haklarında suç duyurusunda bulunulan ekonomistlerden karara tepki! Sosyal medyadan cevap verdiler - Son Dakika
Ekonomi

Haklarında suç duyurusunda bulunulan ekonomistlerden karara tepki! Sosyal medyadan cevap verdiler

Haklarında suç duyurusunda bulunulan ekonomistlerden karara tepki! Sosyal medyadan cevap verdiler

BDDK'nın haklarında suç duyurusu yaptığı ekonomistler, karardan korkmadıklarını sosyal medya paylaşımlarıyla açıkladı.

27.12.2021 16:11  Güncelleme: 16:21

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) "Bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz" maddesine aykırılıktan ekonomistler Güldem Atabay, Durmuş Yılmaz, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haklarında suç duyurusunda bulunulan ekonomistler karar tepki gösterdi.

''BUNUN BENİ KORKUTMASI, YILDIRMASI MÜMKÜN DEĞİL''

Emin Çapa, "Bunun benim korkutması, yıldırması mümkün değil" diyerek Twitter'dan şu paylaşımı yaptı: "Dostlarım desteğiniz için teşekkür ederim. Birazdan "gelecek" hakkında yapacağım konuşma başlayacak. Ayrıntı bilmiyorum. Ama bunun benim korkutması, yıldırması mümkün değil. Halkıma gerçekleri söylemek hem vatandaşlık, hem insanlık, hem mesleki sorumluluğum."

Haklarında suç duyurusunda bulunan ekonomistlerden karara tepki! Sosyal medyadan cevap verdiler

''BUNU YAPARSANIZ ÖMÜR BOYU HAPİS YATMAYA HAZIRIM''

Selçuk Geçer ise "Ömür boyu hapis yatmaya hazırım" diyerek şu paylaşımı yaptı: "BBDK'yı göreve çağrıyorum! O gün ile ilgili ayrıntılı soruşturma başlatın. Bunu yaparsanız ömür boyu hapis yatmaya hazırım."

Haklarında suç duyurusunda bulunan ekonomistlerden karara tepki! Sosyal medyadan cevap verdiler

''SERVET AKTARIMI VAR ŞU ANDA''

Hakkında suç duyurusu yapılan isimlerden CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ise konuyla ilgili "Gece saatinde milyarlık hareketler olacak. Sonra da bu doları kime sattığınızı söylemeyeceksiniz. Servet aktarımı var şu anda" açıklamasını yaptı.

Haklarında suç duyurusunda bulunan ekonomistlerden karara tepki! Sosyal medyadan cevap verdiler

BDDK'nın suç duyurusunda bulunduğu isimlerden Güldem Atabay ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz henüz bir açıklama yapmadı.

Son Dakika Ekonomi Haklarında suç duyurusunda bulunulan ekonomistlerden karara tepki! Sosyal medyadan cevap verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ceruce Cerucem: Üc tane Hain 2 0 Yanıtla
  • Haci Yologlu: Selcuk gecer 17 18 19 ve 20 aralığa kadar dollat 30 da olur 60 ta olur milleti zarara sokan bu şahıs ekonomist diye geçiniyor en ağır cezayı almasını istiyoruz 1 0 Yanıtla
  • Ceruce Cerucem: Etekleri Tutustu aciklama üzerine aciklama 1 0 Yanıtla
  • Furkan : Vallahi çok da iyi olmuş. Hak etmişler. Bir de sosyal medyadan paylaşım yapıyorlar yüzsüzler 0 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Özellikle en sağdaki artık tahammüller'in bile üzerinde kulvarlarda top koşturuyordu.Ben şaşıyordum bu kadar mı bir basın özgürlüğü olur bir ülkede.Ulusal güvenliğine tehdit durumundakiler bile yıllardır canlarının istediğini resmen algı kulvarında koşuyorlardı.Nihayet birileri çıktı artık yeter demeye kalktı.Çünkü bizlerde bu gemideyiz.Zararı hepimiz görüyoruz.Nicelerine 18 den dolar aldırdı bu zat.En son 30 olacak diyen videoları kayıtlarımızda. Oldu mu sorun bakalım.Sorun hala olacak diyecek. 0 0 Yanıtla

Advertisement