Hayrabolu'da "Dış Ticaret Eğitim Semineri" Düzenlendi - Son Dakika
Ekonomi

Hayrabolu'da "Dış Ticaret Eğitim Semineri" Düzenlendi

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü ile Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle "Dış Ticaret Eğitim Semineri" düzenlendi.

07.01.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü ile Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle "Dış Ticaret Eğitim Semineri" düzenlendi.

Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Hilal Taşçıoğlu, Şube Müdürü Mehmet Tayfun Gülle ve İhracat Geliştirme Uzmanları Tülin Pulat ve Yücel Akova tarafından, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim, Balkan ile Orta ve Kuzey Afrika Ülkelerine ihracat imkanları anlatıldı.

Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Başol da özellikle tarım makinesi ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin devlet desteklerinden çok daha fazla yararlanması gerektiğini söyledi.

Toplantıya, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu,  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol ve üyeler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Hayrabolu'da 'Dış Ticaret Eğitim Semineri' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement