İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu'da" Etkinliği - Son Dakika
Ekonomi

İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu'da" Etkinliği

İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu\'da" Etkinliği

Türk Telekom'un sponsorluğunda "İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu'da" etkinliği Denizli'de yapıldı.

29.04.2014 14:52

Türk Telekom'un, dijital dönüşümün olanaklarını tüm Türkiye'ye en iyi şekilde sunmak hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar doğrultusunda ana sponsor olarak destek verdiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi, Denizli'de yapıldı.

Anemon Otel'de yapılan zirvede, dijital yaşamın tüketiciler üzerindeki etkilerinden teknolojik trendlere, internetle değişen yaşam biçimlerinden geleceğin markalarına kadar interaktif pazarlama konuları görüşüldü.

Etkinlikte, dijital pazarlama konusunda yaşanan son gelişmeler masaya yatırılırken, uzman konuşmacılar, katılımcılara ticareti kökten değiştiren yeni teknolojiler ve geleceğin iş modelleri hakkında en güncel bilgileri ve ipuçlarını aktardı.

Türk Telekom Denizli İl Müdürü Osman Karakaş, yaptığı konuşmada, Türk Telekom olarak, dijital dünyanın en yeni olanaklarını ve halkın ihtiyaç duyduğu iletişim hizmetlerini ülkenin dört bir köşesinde en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarını belirterek, "Türk Telekom olarak kendimizi, kurumsal müşterilerimizin 'teknoloji ortağı' olarak konumlandırıyoruz" dedi.

Zirvede, MMI Türkiye Başkanı ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, "Denizli Şehir ve Profil Araştırması", Türk Telekom Büyük Müşteri Satış Direktörü Gürkan Arpacı da "Yeni Gerçek: Dijitalleşme" konulu sunumlar yaptı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu'da' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement