İstanbul Sanayi Odası (İSO) 2012 Yılı II. Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı 9 Kasım'da İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) yapılacak.
İSO açıklamasına göre, odanın 2012 yılı II. Meslek Komiteleri ortak toplantısı 9 Kasım 2012'de 14.00-17.45 saatleri arasında İMKB'de yapılacak. İMKB ile birlikte gerçekleştirilecek olan toplantıda, halka arz seferberliği kapsamında sanayinin uzun vadeli ile düşük maliyetli kaynak ihtiyacına yönelik finansman seçenekleri görüşülecek.
Toplantıya İMKB Başkanı İbrahim Turhan, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ile İSO Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan katılacak.
Muhabir: Sümeyye Dalkılınç
Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL
Son Dakika › Ekonomi › İso Iı. Meslek Komiteleri Toplantısı 9 Kasım'da Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.