İzmir'de Şiddetli Yağış Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Yapılıyor - Son Dakika
Ekonomi

İzmir'de Şiddetli Yağış Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Yapılıyor

İzmir\'de Şiddetli Yağış Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Yapılıyor

İzmir'de 16 Ocak'ta yaşanan şiddetli yağışın etkili olduğu bölgelerde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Bergama ilçesine bağlı Kaleardı ve İncecikler mahallelerinde yapılan çalışmalara İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin de katıldı. Yapılan tespitlere göre, iki mahallede 450'ye yakın küçükbaş ile 10 büyükbaş hayvan telef olmuştur. Hasar tespit çalışmaları devam ederken, zarar gören üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli adımlar atılacağı belirtilmiştir.

18.01.2024 14:21  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 16 Ocak'ta şiddetli yağışın etkili olduğu bölgelerde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince hasar tespit çalışmaları yapılıyor.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Bergama ilçesine bağlı Kaleardı ve İncecikler mahallelerindeki çalışmalara İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin de katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahin, ilk etapta iki mahallede 450'ye yakın küçükbaş ile 10 büyükbaş hayvanın telef olduğunu tespit ettiklerini belirtti.

Hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Şahin, şunları söyledi:

"Ürünü zarar gören, hayvanları telef olan üreticilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesiyle ilgili gerekli tüm adımlar atılacak. Devletimiz, bakanlığımız afette zarar gören hiçbir üreticiyi çaresiz bırakmayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İzmir'de Şiddetli Yağış Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement