Kahramanmaraş merkezli deprem - Son Dakika
Ekonomi

Kahramanmaraş merkezli deprem

Kahramanmaraş merkezli deprem

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "ASKON olarak tüm gücümüzle milletimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu belirmek istiyoruz.

06.02.2023 12:50  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "ASKON olarak tüm gücümüzle milletimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu belirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Aydın, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

Açıklamasında geçmiş olsun dileklerini de ileten Aydın, şunları kaydetti:

"ASKON olarak tüm gücümüzle milletimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu belirmek istiyoruz. Bu bağlamda genel merkez deprem koordinasyon kurulumuzu oluşturarak bölge illerimize ulaştırılmak üzere battaniye, ısıtıcı, çadır, yatak, nevresim takımı, yastık, hijyen seti, bebek maması, su, gıda kolisi gibi ihtiyaçların temini noktasına çalışmalarımızı ivedi bir şekilde sürdürdüğümüz gibi yetkililerden gelecek talepler doğrultusunda da üzerimize düşen sorumluluklarımızı tüm gücümüzle yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirmek istiyoruz. Bu vesile ile tekrardan milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kahramanmaraş merkezli deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement