Kalıp Üreticileri Gebze'de Buluşacak - Son Dakika
Ekonomi

Kalıp Üreticileri Gebze'de Buluşacak

Kalıp Üreticileri Gebze\'de Buluşacak

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB), sektörün ana ve yan sanayi temsilcilerini Kocaeli'nde düzenleyeceği '3.Ulusal Kalıpçılık Semineri'nde bir araya getirecek.

14.09.2013 14:32

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB), sektörün ana ve yan sanayi temsilcilerini Kocaeli'nde düzenleyeceği '3. Ulusal Kalıpçılık Semineri'nde bir araya getirecek.

Seminer 26 Eylül'de TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) Konferans Salonu'nda yapılacak. UKUB Başkanı Şamil Özoğul, kalıpçılık sektöründeki gelişmeleri, meseleleri ve çözüm yollarını ana ve yan sanayi temsilcilerine aktarmak istedikleri seminerde, Türk kalıpçılarının otomotiv ve beyaz eşya sektörüne yönelik yaptıkları sac ve plastik enjeksiyon kalıplarının parçalarının da sergileneceğini söyledi.

Başkan Özoğul, otomotiv ana sanayiinin satın alma heyetlerinin de davet edileceği seminerde, kalıp üreticilerinin sektör temsilcileriyle bire bir görüşme imkanı bulacağını belirterek, 'Seminere üyelerimizin yanı sıra Otomotiv Sanayi Derneği (OSD), Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Beyaz Eşya Yan Sanayiciler (BEYSAD) üyelerini de davet edeceğiz' dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kalıp Üreticileri Gebze'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement