Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu Mahmutbey Çamlıca- Gümüşova kesimi arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar her gün 08.00-20.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde sol ve orta veya sağ ve orta şerit kapatılacak. Çalışmalar gerektiğinde 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak.
Gazipaşa- Anamur yolunun 20-21. kilometreleri arasında (Tenzile mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Isparta- Eğirdir yolunun 20. kilometresindeki (Eğirdir geçişi ve Kuleönü Varyantı dahil) Harmanören Taş Ocağı'nda patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak.
Son Dakika › Ekonomi › Karayollarında Durum - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.