Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Ekonomi

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ziyaret etti

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Toprak Mahsulleri Ofisi\'ni ziyaret etti

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü Fahrettin Aksu'yu ziyaret etti. Altıntel, hububat alım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Aksu, her gün mesai gözetmeksizin alım çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Çiftçilerin mağduriyet yaşamaması için hızlı çalıştıklarını ifade eden Aksu, alım kapasitelerinin yüksekliğinin çiftçileri memnun ettiğini söyledi. Altıntel ise tüm üreticilere bereketli ve kazançlı bir hasat dönemi diledi. Kaynarca beldesinde ise geleneksel su festivali düzenlenecek. Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, festivalin toprağa, suya, doğaya ve çevreye sahip çıkmak amacıyla yapıldığını belirtti. Kaynarca'nın doğal kaynakları ve su festivali ile tanınmaya başladığını ifade eden Türker, Kaynarca'nın marka şehirler arasında yer aldığını söyledi.

10.08.2023 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü Fahrettin Aksu'yu ziyaret etti.

Altıntel, toprak mahsulleri ofisinin hububat alım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aksu, konuşmasında her gün mesai gözetmeksizin hububat alım çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Çiftçilerin mağduriyet yaşamaması için çalışmaları hızlı şekilde gerçekleştirdiklerini ifade eden Aksu, "Alım kapasitemizin yüksekliği çiftçiyi memnun ediyor. Randevu sistemi ile hububat alımı ve depolama sistemi çok iyi çalışıyor. Sezon bereketli geçiyor." diye konuştu.

Altıntel de tüm üreticilere bereketli ve bol kazançlı hasat dönemi diledi.

Kaynarca su festivali düzenlenecek

Pınarhisar ilçesinin Kaynarca beldesinde geleneksel su festivali yapılacak.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 18-19 Ağustos tarihlerinde su festivalinin gerçekleştirileceğini belirtti.

İlk festivalin 2015 yılında yapıldığını bildiren Türker, festivalin toprağa, suya, doğaya, çevreye ve ormanlara sahip çıkmak, çevre bilincini vatandaşlara kazandırmak amacıyla yapıldığını söyledi.

Kaynarca beldesinin doğal kaynakları, tarihi geçmişi ve su festivali ile hem Türkiye'de hem de yurt dışında çok tanınmaya başladığını ifade eden Türker, Kaynarca'nın marka şehirler arasında yer aldığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement