MNG Kargo, 10. Yıl Kutlamaları - Son Dakika
Ekonomi

MNG Kargo, 10. Yıl Kutlamaları

MNG Kargo, 10. Yıl Kutlamaları

MNG Kargo'nun Ankara'daki iş ortaklarının kutladığı gecede coşku vardı

16.03.2013 12:07

MNG Kargo'nun Ankara'daki iş ortaklarının kutladığı gecede coşku vardı

Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü şirketi MNG Kargo'nun, 10'uncu yaş kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen gala gecelerinden ikincisi Ankara'da gerçekleştirildi. MNG Kargo iş ortaklarının katılımıyla düzenlenen gala gecesinde, sanatçı Şevval Sam şarkılarıyla geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı. Şevval Sam'ın seslendirdiği şarkılara, gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun "Yol Hikayeleri" eşlik etti.

Ankara Hilton Oteli'nde düzenlenen 10'uncu yıl gala gecesinde konuşma yapan MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut, faaliyetlerinin 10'uncu yılında yenilikçi projeleri ve hizmetleriyle öne çıkan MNG Kargo'nun bugün sektöründe trend belirleyen konumuna geldiğini belirtti.

Aslan Kut, "Türkiye'yi sevmek yetmez. Çok çalışmak, başarmak ve Türkiye insanı ile bütünleşmek gerek. Biz 2003 yılında bu anlayışla yola çıktık. Türkiye'nin potansiyeline inandık, müşterilerimiz bize güvendi. Her yıl yeni yatırımlar yaptık, iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın verdiği güçle büyüdük" şeklinde konuştu.

Aslan Kut, MNG Kargo'nun 10 yılda ulaştığı büyüklükler konusunda ise şunları söyledi:

"Türkiye'de 14 bölge müdürlüğü, 26 aktarma merkezi, 700'ün üzerindeki yaygın dağıtım ağı, 2 bin karayolu aracı ve 7 bini aşkın çalışanımız ile 2.000 yerleşim birimine dünya standartlarında hizmet götürmekteyiz. Ülkemizde her gün 500 bin adrese ulaşıyoruz. Dünya lideri FedEx Express'in, 220 ülkedeki global hizmet ağına entegre çalışıyoruz. İnovasyon yatırımlarımız, tüketicilerimize sunduğumuz yeni ürünler ve güçlü dağıtım ağının sağladığı sinerji, MNG Kargo'nun sektöründe en büyük oyuncularından birisi olma başarısını güçlendirmektedir. Hedefimiz, MNG Kargo'yu orta vadede 'dünya markaları' ligine taşımaktır."

Gala gecesinde beşinci ve onuncu hizmet yılını dolduran MNG Kargo çalışanlarına Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut tarafından plaket verildi. MNG Kargo iş ortakları ve çalışanları gece boyunca eğlenceli ve coşku dolu saatler yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi MNG Kargo, 10. Yıl Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement