Musul'u ele geçiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının kaçırdığı 32 Türk TIR TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, şoförünün serbest bırakılmasını sevindirici olarak değerlendiren "Ramazan ayında şoförlerimiz ve aileleri bayramı erken yaşıyor" dedi.
11 Haziran'dan beri rehin tutulan 32 Türk tır şoförünün serbest bırakılması ile ilgili açıklama yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken, şu ifadeleri kullandı:
"Bu sevindirici haber ile birlikte şoförlerimizin yuvalarına ve ülkelerine dönmeleri olumlu bir gelişmedir. Önemli bir süreç artık geride bırakıldı. 32 Şoförümüz hem özgürlüklerine, hem ailelerine kavuşturuldu. Yani 32 şoför esnafımız ve aileleri ramazan ayında bayram sevincini erken yaşıyorlar. 20 günü aşkın bir zamandan beri IŞİD tarafından esir tutuldukları yerden serbest bırakılmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çünkü dünyada en önemli değer insan hayatıdır."
Son Dakika › Ekonomi › Palandöken: Ramazan Ayında Serbest Kalan Şoförlerimiz Bayramı Erken Yaşıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?