Promosyon 2014 Fuarı Başlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Promosyon 2014 Fuarı Başlıyor

Promosyon 2014 Fuarı Başlıyor

Ana teması 'Promosyonda İnovasyon' olan Promosyon Ürünleri Fuarı, yarın İstanbul Fuar Merkezinde başlıyor.

03.09.2014 11:02  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ana teması 'Promosyonda Inovasyon' olan Promosyon Ürünleri Fuarı, yarın İstanbul Fuar Merkezi'nde başlıyor.

Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği'nin (PROMOTÜRK) düzenlediği 29. Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk 2014, İstanbul Fuar Merkezi'nde 4-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarın ana teması 'Promosyonda Inovasyon' olacak.

Avrupa'nın en büyüklerinden Fiera Milano ile Türkiye'den Interteks'in birleşmesiyle ortaya çıkan Fera Milano Interks'in Promotürk Derneği ile birlikte düzenleyeceği Promotürk Fuarı, Fiera Milano'nun sahip olduğu uluslararası katılımcı ve ziyaretçi networkunu kullanarak yeni bir boyut kazanacak.

Geçen yıl yapılan fuara 113'ü yerli olmak üzere toplam 115 firma katılmış, 9 bini yerli olmak üzere 10 bin kişi ziyaret etmişti.

Promotürk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, düzenledikleri fuar hakkında şunları söyledi: "Zamanımızda satış ve pazarlama dünyası, geçen her dönem içerisinde tüm yönleri ile zorlandığı ve bu doğrultuda daraldığı gerçekliği hiçbir evrede kendini bu kadar hissettirmemişdi. Tüketim algısında ürünlerin cazip hale gelebilmesi adına kalite ve fiyat politikalarının yanı sıra tanıtım ve promosyon çalışmalarının etkinliği bilinmektedir. Hal böyle iken; İstanbul Fuar Merkezi'nde 4-7 Eylül tarihinde 29. Su düzenlenecek Promotürk Fuarı'nın önemi ortaya çıkmaktadır. Sektörün kalbi niteliğindeki bu fuarın, pazarlama ve satış stratejileri açısından etkisi düşünüldüğünden ziyaretçilerin neler ile karşılaşacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Fuar alanında çok farklı ürün gamlarının sergilenmesinin yanında farklı etkinlikler de düzenlenecektir." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Promosyon 2014 Fuarı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement