Red Bull 60 Seconds ile Müzisyenlerin Sınırları Zorlanıyor - Son Dakika
Ekonomi

Red Bull 60 Seconds ile Müzisyenlerin Sınırları Zorlanıyor

Red Bull 60 Seconds ile Müzisyenlerin Sınırları Zorlanıyor

Red Bull, müzisyenlerin sınırlarını zorlamak için sanatçıların müzikal yeteneklerine meydan okuyan projesi Red Bull 60 Seconds ile devam ediyor. Türkiye'nin yetenekli müzisyenlerinin 60 saniye içinde yepyeni bir parça yarattığı performanslar, Red Bull 60 Seconds video serisinde yer alıyor. Projenin üçüncü konuğu olan Paptircem, söz yazarı, besteci ve sanatçı olarak performansını sergiledi. Red Bull 60 Seconds'ın yeni bölümü, müzisyenlere alışık olmadıkları yerel müzik aletlerini kullanma fırsatı veriyor. Performanslar, Red Bull'un Instagram ve TikTok hesaplarından izlenebiliyor. Yakında yeni isimlerin katılımıyla etkileyici performanslar devam edecek.

01.11.2023 11:16  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Red Bull, sanatçıların müzikal yeteneklerine meydan okuduğu projesi "Red Bull 60 Seconds" ile müzisyenlerin sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yetenekli müzisyenlerinin yalnızca 60 saniye içinde yepyeni bir parça yarattığı performansların yer aldığı Red Bull 60 Seconds video serisi, yeni isimlerin eklenmesiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Red Bull 60 Seconds'ın üçüncü konuğu, söz yazarı, besteci ve sanatçı Paptircem oldu.

Müzisyenlerden daha önce alışık olmadıkları yerel müzik aletlerini kullanmalarını isteyerek onların yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlayan Red Bull 60 Seconds'ın yeni bölümü, Red Bull'un Instagram ve TikTok hesaplarından izlenebiliyor.

Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin katılımıyla Red Bull 60 Seconds'ın etkileyici performansları devam edecek.

Red Bull 60 Seconds'ın üçüncü performansını sergileyen Paptircem ile proje hakkında detayların konuşulduğu röportaja ise Red Bull'un internet sitesi redbull.com üzerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Red Bull 60 Seconds ile Müzisyenlerin Sınırları Zorlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement