Reklamverenler Derneği'nin Yeni Başkanı Hakan Gören Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Reklamverenler Derneği'nin Yeni Başkanı Hakan Gören Oldu

Reklamverenler Derneği\'nin Yeni Başkanı Hakan Gören Oldu

9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2008 Perşembe Günü Mövenpick Hotel İstanbul'da Gerçekleştirilen Reklamverenler Derneği'nde (Rvd) 2005 Yılından Bu Yana Başkanlığı Yürüten Hakan Uyanık Bayrağı Koç Holding'de Reklam ve Medya Koordinasyonu Görevini Yürüten Hakan Gören'e Devretti.

21.03.2008 11:58

9. Olağan Genel Kurul toplantısı 20 Mart 2008 Perşembe günü Mövenpick Hotel İstanbul'da gerçekleştirilen Reklamverenler Derneği'nde (RVD) 2005 yılından bu yana başkanlığı yürüten Hakan Uyanık bayrağı Koç Holding'de Reklam ve Medya Koordinasyonu görevini yürüten Hakan Gören'e devretti.

10 Haziran 1966 İstanbul doğumlu olan Hakan Gören, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yüksek Lisans bölümü mezunu. Gören, Hürriyet ve Günaydın Gazetelerinde çeşitli sorumluluklar üstlendikten sonra kısa bir süre Yat Limanı İşletmeciliği daha sonra Arçelik, Koç Holding, Beko Ticaret A.Ş.'de yöneticilik görevlerinde bulundu. Gören, halen Koç Holding Reklam ve Medya Koordinasyonu görevini sürdürüyor. Hakan Gören aynı zamanda, Televizyon İzleme Araştırmaları Kurumu (TİAK ), Basın İzleme Araştırmaları Kurulu (BİAK) Başkanlığı ve Uluslararası Reklamcılık Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütüyor.

16 yıldır reklam ve pazarlama sektöründe faaliyet gösteren RVD'nin 2 yıl süreyle görev yapacak olan yeni Yönetim Kurulu'nun Asil ve Yedek Üyeleri; Koç Holding'den Hakan Gören, Pınar'dan Azmi Gümüşlüoğlu, Oyak'dan Asaf Ardak, Eczacıbaşı'nda Ayşen Akalın, Colgate Palmolive'den Ahmet Pura, Mey İçki'den Bahadır Demir, Reckitt Benckiser'den Caner Tunaman, Doğuş Otomotiv'den Deniz Güven, Unilever'den Dilek K. Erkey, Ülker'den Fikret Işık, Danone'den Gizem Keçeci, BSH'den Hakan Turalı, Henkel'den Hasan Alemdar, Türk Telekom'dan İsmail Bayazıt, Avea'dan İlker Koçak, Teknosa'dan Kadircan Erkıralp, Turkcell'den Lale Saral Develioğlu, Akbank'dan Murat Göllü, Kraft'dan Onur Poray, HSBC'den Ömer Kayalıoğlu, Nestle'den Pınar Sükan Ertürk, İş Bankası'ndan Suat Sözen ve P&G'den Zeynep Kutlay'dan oluşuyor.

Türkiye'de reklamın önemini, etkinliğini, verimliliğini, bilincini yerleştirmek ve geliştirmek amacıyla çalışan RVD yaklaşık 25 farklı sektörde faaliyet gösteren 73 firmadan 98 üyesiyle reklam pazarının yüzde 60'ını temsil ediyor.

(BGO-BGO-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Reklamverenler Derneği'nin Yeni Başkanı Hakan Gören Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement