Reyhanlı'daki Patlamalar - Son Dakika
Ekonomi

Reyhanlı'daki Patlamalar

Reyhanlı\'daki Patlamalar

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamalara ilişkin, huzuru bozmanın yanı sıra provokasyona yönelik bu eylemler karşısında daha güçlü, serinkanlı ve metanetle durulması, terör olayları ile bir...

12.05.2013 12:33

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamalara ilişkin, huzuru bozmanın yanı sıra provokasyona yönelik bu eylemler karşısında daha güçlü, serinkanlı ve metanetle durulması, terör olayları ile bir yere varılamayacağının gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Yalçıntaş yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin, ekonomisinde istikrarı yakaladığı, huzur ve sükunu güçlendirdiği bir ortamda, yine bombaların patladığını vurguladı. Yalçıntaş, şunları kaydetti:

"Ülke ve millet olarak hassas bir süreç içindeyken meydana gelen bu patlama, bizi düşündürmelidir. Biz İstanbul iş dünyası olarak, anlık tepkilerin esiri olmadan, sağduyulu değerlendirmelerin ışığı altında bu terör olaylarının üzerine gidilerek, faillerinin kimler olduğunun bir an evvel aydınlatılması gerektiğine inanıyoruz.

İşte o zaman, bu olaylarla hedeflenen kötü oyunlar bozulacak ve ülkemizde son dönemde daha da güçlenen barış ve huzur rüzgarı daha da güçlenecektir. Huzuru bozmanın yanı sıra provokasyona yönelik bu eylemler karşısında daha güçlü, serinkanlı ve metanetle durmalı; terör olayları ile bir yere varılamayacağını göstermeliyiz. Bu katliamı yapanları ve arkasındaki şer odaklarını şiddetle ve nefretle kınıyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Reyhanlı'daki Patlamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement