SPK Bülteni - Son Dakika
Ekonomi

SPK Bülteni

SPK Bülteni

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret AŞ'nin 200 milyon liralık bedelli sermaye artırım talebi onaylandı

04.07.2013 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret AŞ'nin 200 milyon liralık bedelli sermaye artırım talebi Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.

SPK bültenine göre, Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası AŞ 150 milyon liralık, Final Varlık Yönetim AŞ ise 29 milyon liralık borçlanma aracı ihraç etmek için Kurula başvurdu.

Kurul, Garanti Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 2 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımı ve Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret AŞ'nin 200 milyon liralık bedelli sermaye artırımı talebini onayladı.

Yapı ve Kredi Bankası AŞ'nin 1,1 milyar liralık, Türkiye Vakıflar Bankası'nın 4,3 milyar liralık, Rönesans Holding AŞ'nin 250 milyon liralık, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği AŞ'nin 600 milyon dolarlık, Saray Halı AŞ'nin 75 milyon liralık ve Medical Park Sağlık Hizmetleri AŞ'nin 210 milyon liralık borçlanma aracı ihraç talebi Kurul tarafınca onaylandı.

Işık Menkul Değerler AŞ'nin yurt dışı piyasalarda işlem gören türev araçların alım satımına aracılık faaliyetinde bulunmak için,  Asya Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin Asya Katılım Bankası AŞ ile acentelik tesisine izin verilmesi için Kurula yaptığı başvurular da olumlu karşılandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement