TEB'den Elazığ'a Kredi Desteği - Son Dakika
Ekonomi

TEB'den Elazığ'a Kredi Desteği

TEB\'den Elazığ\'a Kredi Desteği

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında oda üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandı.

06.02.2013 17:08  Güncelleme: 08:12

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında oda üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandı.

Elazığ TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 500 bin liraya kadar 36 ay vadeli ve 3 ay ödemesiz, dönem avantajlarını içeren kredi protokolü, oda başkanı Ali Şekerdağ'ın makamında imzalandı. Şekerdağ, törende yaptığı konuşmada, TEB'in bankacılık hizmetlerini, KOBİ'lere yönelik danışmanlık ve bilgilendirme faaliyetlerini takdir ettiğini belirtti.

İş dünyasının her dönem acil nakit ve diğer bankacılık hizmetlerine ihtiyacı bulunduğunu kaydeden Şekerdağ, "Bu anlamda TEB önemli bir fırsat sunmuştur. Üyelerimiz için yararlı bir protokole imza atıyoruz" ifadelerini kullandı.

TEB Elazığ Şube Müdürü Fatma Tuğba Yalçın ise işletme sermayesi ya da yatırıma yönelik ticari ihtiyaçları kredilendirmek için 36 ay vadeli krediyle KOBİ'lere nefes aldırmak istediklerini belirtti.

Elazığ TSO üyelerine TEB'in tüm bankacılık hizmetlerini sunmayı arzuladıklarını vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:

"İş dünyamızın, Elazığ TSO ve TEB'in tüm hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanmalarını öncelikle bekliyoruz. Çünkü, sunulan bu hizmetler aslında işletmelerin mevcudiyetlerini devam ettirmeleri açısından büyük önem taşıyor."

Muhabir: Ömer Fansa/ Önder Felek

Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TEB'den Elazığ'a Kredi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement