Turkcell, Kocaeli'nde İş Ortakları ile Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Turkcell, Kocaeli'nde İş Ortakları ile Buluştu

Turkcell, Kocaeli\'nde İş Ortakları ile Buluştu

Turkcell, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha verimli, hızlı ve karlı çalışmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantıları kapsamında Kocaelili iş adamları ile bir araya geldi.

24.02.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha verimli, hızlı ve karlı çalışmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantıları kapsamında Kocaelili iş adamları ile bir araya geldi.

Türkiye'nin iletim ve teknoloji firmaları arasında yer alan Turkcell, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşüm fırsatından yararlanmak isteyen şirketlerle bire bir temasa geçmek adına Kocaeli Ticaret Odası'nda düzenlenen etkinlikte, Kocaelili iş adamları ile bir araya geldi. KOTO evsahipliğinde düzenlenen etkinliğe KOTO Başkanı Murat Özdağ, Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı İsmail Gülsoy, firma temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Ünli sunucu Kadir Çöpdemir'in sunuculuğunu yaptığı etkinlikte açılış konuşmasını yapan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, "Artık ülkeler yarışıyor ama ülkeleri öne çıkaran şehirler var. Şehirler kendilerini marka yapma yolunda çok daha iyi adımlar atmak zorundalar. Ülkelerden önce birçok şehrin ismini biliyoruz biz. İşte biz de o şehirlerden biri olmalıyız. O şehirlerden biri olmamız için de en, işte bizim bakkalımız, manavımız hep örneğimiz oradandır ya, doktoruna kadar aklınıza yanında 2-3 kişi çalıştıran her yerden başlayarak teknolojiyi kullanırsak, kendimizi de o noktada altımızı doldurursak, biz yukarıda koşmamız gereken yere çok daha hızlı çok daha rahat koşacağımızdan hiç birimizin şüphesi olmasın. Çünkü biz eğer üretimimizi yüksek teknolojiye dair yapabilirsek çok önemli yol alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Özdağ'ın ardından sahneye çıkan Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş ise teknolojik destekleri hakkında firmalara çeşitli sunumlar gerçekleştirdi. Yaptığı sunumların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve 2015 yılının 3. Durağında Kocaeli'nde olduklarını dile getirerek Selen Kocabaş, "Günümüz, dönemimiz teknoloji dönemi. Artık bir hamle dönemi. İstiyoruz ki kurumlarımız, teknoloji ile işlerini büyütsünler. Verimli operasyonel yönetsinler, müşterilerine daha hızlı ulaşsınlar. Bu kapsamda gün boyunca, dünya trendleri neler? Teknoloji dünyası nereye gidiyor? İş dünyasına ne tip çözümler getiriyor? Biz Turkcell olarak bu resmin içerisinde kendimizi nasıl pozisyonlandırıyoruz. Kendimizi müşterilerimizin yol arkadaşı çözüm sağlayıcısı olarak pozisyonlandırıyoruz. Teknolojik çözümlerin biraz detayına giriyoruz. Kocaelili çok başarılı işverenlerimiz, çok başarılı firmalarımız var. Onların çok net, çok güzel uygulamaları var. O uygulamaları burada tartışıyoruz. Onlara sağladığımız çözümlerle işlerine nasıl değer katıyorlar bunları görüşüyoruz. Keyifli, enerjisi yüksek. Kocaeli'nin toplamda baktığımızda istihdama yakışır değeri çerçevesinde güzel bir organizasyonu devam ettiriyoruz" dedi.

Firmalara sağladıkları destek ile Türkiye genelinde büyük kazanımlar elde ettiklerini dile getiren Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, "Kocaeli'nin toplam dinamiğine toplam olarak Turkcell ailesi olarak ne değer yaratıyoruz diye baktığımızda; toplam 500'ün üzerinde çalışanımızla Kocaeli bölgesinde müşterilerimizin yanındayız. Bunun ötesinde son 3 yılda 87 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapmış vaziyetteyiz. Ekonomiye, kadın gücü olsun, kardelenler projesi olsun toplam ciddi sayıda kadınımıza hem eğitim anlamında hem istihdama katılım anlamında yanlarındayız ve güzel örnekleri Kocaeli bölgesinden yaratır vaziyetteyiz" diye konuştu.

Son olarak Tukcell'in Türkiye'ye yaptığı yatırımlardan bahseden Kocabaş, "Türkiye'ye baktığımızda şu anda verimliliği etkinliği sağlamak açısından 1.5 milyonun üzerinde makinalar üzerinde kendi iletişimimizi sağlayacak noktalarda çözüm üretiyoruz. Bunların toplam bir önceki yıla yarattığı değer 1 milyar TL civarı. Bahsettiğimiz rakam 1.5 milyon cihazdan bahsediyoruz ama potansiyelin 150 milyon olduğunu düşünüyoruz. Bu potansiyele baktığımızda da teknoloji ile Türkiye'yi 2023, 2053 hedeflerine ulaştırmak için çok ciddi fırsatların olduğunu görüyoruz. Bunu da işletmelerimiz ve şirketlerimizle paylaşıyoruz" ifadeleri kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Turkcell, Kocaeli'nde İş Ortakları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Enkaz kentte bereketli havuç hasadı
    09:38 Enkaz kentte bereketli havuç hasadı

    Depremin vurduğu Hatay'ın bereketli topraklarında geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadının sonuna doğru gelinirken tarım işçilerinin zorlu mesaisi devam ediyor. Tarım işçileri havucun tonunu bin 300 TL'den topluyor. Havuç hasadı; güzel, bereketli ve verimli gidiyor.

  • Hatay'da Havuç Hasadı Devam Ediyor
    09:33 Hatay'da Havuç Hasadı Devam Ediyor

    Depremin vurduğu Hatay'ın bereketli topraklarında geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadının sonuna doğru gelinirken, tarım işçilerinin zorlu mesaisi devam ediyor. Tarım işçileri havucun tonunu bin 300 TL'den topluyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok yıkıma uğrayan Hatay'da, yaralar sarılmaya devam ediyor. Türkiye'nin en önemli tarım şehirlerden biri Hatay'ın bereketli Amik Ovası'nda geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadında sona gelindi. Kırıkhan ilçesinde 4 aydan beri devam eden havuç hasadında tarım işçilerinin zorlu mesaisi ara vermeden sürüyor. Enkaz kentten 81 ile satılan havuç, tarladan 7 ile 12 TL arasında alıcı buluyor. Tarım işçileriyse havucun tonunu bin 300 TL'den topluyor. Havucun tarla fiyatının günden güne değiştiğine dikkat çeken Metin Koyuncu, 'Hasat iyi gidiyor. Yağmurların yağmasıyla geçen yıla göre iyi. Yevmiyeler normal, yevmiyeler çalışmaya göre değişiyor. Çalışırsan güzel gelir ama çalışmazsan kötü gelir. Yevmiyeleri kilo başına alıyoruz. Tonu bin 300 TL'den topluyoruz. Adam başı ne kadar toplarsak ona göre yevmiyeleri alıyoruz. Havucun tarla fiyatı güne geliyor 12 TL'den de satılıyor ama şimdi kilosu 7 TL'den satılıyor' dedi. Bu yıl havuç hasadının iyi gittiğini ifade eden tarım işçisi Hüseyin Yılmazlar, 'Hasat; güzel, bereketli ve verimli gidiyor. Havuç hasadına 3 aydan beri devam ediyoruz. Ekmek parası için çalışıyoruz. Yağmurlu havalarda çalışmak zorlu oluyor ama böyle havalarda güzel' ifadelerini kullandı. - HATAY

  • Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu
    09:28 Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu

    Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda mart ayında 29 bin 680 yolcu ağırlandı. Ayrıca, 255 uçak iniş-kalkışı gerçekleştirildi ve 207 ton kargo, posta ve bagaj yük trafiği oldu. Ocak-mart aylarında ise toplamda 90 bin 813 yolcu, 720 uçak trafiği ve 698 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor
    09:27 Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Termometrelerin 39 dereceyi gösterdiği Çukurova'da, kömür üreticileri haftalar süren mesailerini sürdürerek ekonomiye katkı sağlıyor. Mangal kömürü üretimi zorlu bir mesai gerektirirken, fiyatlar ise sabit kalmaktadır.

  • Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'
    09:23 Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'

    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hasar almayan Kuzey Çevre Yolu bölgesi, cazibesini artırıyor. Deprem sonrası binaların zarar görmediği bu bölge, zeminin sağlam olması nedeniyle ilgi çekiyor. Şehir merkezindeki birçok iş yeri deprem sonrası bu alana taşındı. Esnaflar, yolun tamamlanmasıyla birlikte daha fazla faaliyetin olacağına inanıyor.

  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.


Advertisement