Hakkari'de Otogar Alanı Olarak Kullanılacak Yer Belirlendi - Son Dakika
Emlak

Hakkari'de Otogar Alanı Olarak Kullanılacak Yer Belirlendi

Hakkari\'de Otogar Alanı Olarak Kullanılacak Yer Belirlendi

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, adliye ve eski valilik arasında kalan alanda otogar olarak kullanılacağını duyurdu. Başkan Arslan, otogarın kullanılmayacağına dair kararın valilik ve il trafik komisyonu tarafından alındığını belirtti. Yolcuların bu alanda hizmet alabileceğini söyleyen Arslan, buranın daha iyi ve verimli bir terminal olacağını ifade etti.

05.10.2023 16:51

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, halk pazarı olarak kullanılan adliye ve eski valilik arasında kalan alanın otogar olarak kullanılacağını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, yolcu taşımacılığında kullanılan otogarın bugünden sonra kullanılmayacağını belirterek, "Valimizin ve il trafik komisyonunun kararına istinaden daha önce halk pazarı olarak kullanılan adliye ve eski valilik arasında kalan bölümde, iller ve ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapılacağını tüm halkımıza duyuruyoruz. Kıymetli yolcularımız otogar yerine bu halk pazarını kullansınlar. Hem maddi açıdan hem de Hakkari'nin çetin kış şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda buranın daha iyi olacağını, daha verimli olacağını düşünerek terminal olarak kullanılacak. Bize bu alanı tahsis eden başta valimize, emniyet müdürümüze, trafik tescil ve denetleme şube müdürümüze tüm taşımacı esnafı adına teşekkür ediyorum" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Hakkari'de Otogar Alanı Olarak Kullanılacak Yer Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement