Karadeniz'de Emlak Alırken Nelere Dikkat Etmeli? - Son Dakika
Emlak

Karadeniz'de Emlak Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Karadeniz\'de Emlak Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Trabzon halkının ev alırken veya satarken , kiraya verirken ve kiralarken bir gayrimenkul yatırımcısı olarak nelere dikkat etmeleri gerekiyor?...

19.12.2012 10:15

Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, Trabzon'dai faaliyetleri, hayata geçirdikleri projeler ve tüm hedefleri hakkında Bazaar Yaşam'a konuştu. İşte Semih Bey'in gayrimenkul yatırımcılarını da ilgilendiren samimi açıklamaları...

- Bazaar Yaşam: Merhaba Semih Bey, Bize kendinizi tanıtırmısınız?

- Semih Bey: Öncelikle Dergi Okurlarımıza Merhabalar. Ben Semih SARIALİOĞLU Trabzon Doğumluyum Evli Bir Çocuk babasıyım Kendimi Mesleğime Adamış Olup 13 Yıldır Gayrimenkul Sektöründe Müşterilerime Hizmet Vermekteyim.Ayriyetden Beşirlispor Kulübünün Başkanıyım Hizmetde Sınır Tanımamaktayım Gençlerimizide spora Kazandırmaktayız

- Bazaar Yaşam: Firmanız ve Çalışmalarınız hakkında bize neler söyleyebilirsiniz?

- Semih Bey: SARAL GAYRİMENKUL Firmamız Trabzon'un En Kurumsal ve En Büyük Gayrimenkul Portföyüne Sahip Firmasıdır, Trabzon'da Büyük Kurumsal Firmalara Hizmeti Kendine İlke Edinmiş Firmamız Saral Gayrimenkul İnşaat Firmalarının İş Ortağı Olarak Bilinmektedir. Çünkü Müteahitlerimiz Dairelerini Yaparlar Biz SARAL GAYRİMENKUL Ekibi Olarak Yapılmış Olan Gayrimenkulleri Geniş Müşteri Portföyümüze En Uygun Kredi İmkanları ile Beraber Müteahit Firma ile Müşteriyi Buluşturur ve En Kısa Zamanda Hızlı Çözümler Üretmişizdir. Bu Hızlı Çözüme Ulaşabilmek İçin 11 Adet İnternet Sitesinde Gayrimenkulleri Müşterilerle Buluşturmaktayız, Sekiz Adet Hizmet Arabamız ve Eğitimleri Verilmiş Dokuz Personelimiz Gayrimenkulü En Güvenilir Kelimelerle Müşteriye Pazarlamaktadır.Aslında Hedeflerimizi Dahada Büyütmak İçin Yeni Toplantılar Yapmaktayız Pek Yakında Türkiye Genelinde Emlak Borsası Kuracağız Diğer Şehirlerdeki Şubelerimizide Pek Yakında Tamamladıkdan Sonra Bu Düşüncemizi Tüm Türkiyeye Hizmete Açacağız.Yeni Bayilik Almak İsteyenleride Görüşmelere Bekliyoruz Başvurmaları için Teşekkürler.

- Bazaar Yaşam: Firmanızda ki kurumsallığınızı ve Trabzondaki iş konumuzu biliyoruz bunun katkılarından ve iş bilincinden, artılarından bahsedermisiniz?

- Semih Bey: Trabzon da Bu Şekilde Kurumsal Bir Firmanın Olması Müteahit Firmalar Açısından Çok İyi, Çalışmış Olduğumuz Müteahit Firmaların Dairelerini En Yakın Tarihte Satışını Rahat, Güvenli, ve En Karlı Şekilde Müşterilerle Buluşturduğumuzdan Dolayı Yapımcı Firmaların Çoğu Bizlerle Çalışmakdan Mutlu Sonuçlarla Ayrılmışlardır.Diğer Yapımcı Firmalarda Kurumsallığın Getirdiği Kazancı Anlamak İsterlerse Tek Seçim SARAL GAYRİMENKUL Olacaktır. Biz Sizlere Verecek Olduğumuz Hizmetlerden Dolayı Onur Duyarız.

- Bazaar Yaşam: Trabzonda Emlak Sektörü sizin gözünüzde hangi seviyededir, ve Nerede olmalıdır?

- Semih Bey: Trabzon'daki Emlakçıların Çoğu Bu İşin Özel Bir Sektör Olduğunu Anlamamıştır Bizim Mesleğimiz Danışmanlıktır, Eğer Bir Kişi Birine Danışmanlık Yapacaksa O Kişinin Ne İstediğini ve de Nelerden Mutlu Olacağını Anlaması Lazım Bunu da Yapmak İçin Kaliteli Bir Çalışma Ortamı Lazım Ama Gelin Görün ki Bu İşi Yapanların Çoğu Kendileri Bile Danışmanlık Alması Gerekirken Müşteriyi Nasıl Memnun Etsinde, Müşteriye Danışmanlık Yapsın. Bu tür çalışmaları genelde Ayakçı diye tabir ettiğimiz Kendini Emlakcı olarak tanıtan kişiler yapmaktadır. Odamıza Kayıtlı Olmayan,Odamızın logosunu taşımayan sözde Emlakçılara İtibar edilmemelidir. Burada Söz Konusu Olan EMLAKCILARLA mücadelede hepimize görevler düşmektedir. Biz Bu kadar Yatırım Yaparken Aynı Sektörde Bir Başkası Bir Masa Bir Sandalye ile Bizimle Meslektaş Olacağına İnandırılmış Bu Yüzden Sektörün Daha İyi Yerlere Gelmesi İçin Müşterilerimiz Çalıştığı Firmaları İyi Seçmeleri Gerekiyor. Bizler Onlara Kazandırmazsak Onlar da Size Laik Olmak İçin Kendilerini Günümüzün Şartlarına Göre Yenilemeleri Gerektiğini Anlarlar.

- Bazaar Yaşam : Trabzon halkının ev alırken veya satarken, kiraya verirken ve kiralarken bir gayrimenkul yatırımcısı olarak nelere dikkat etmeleri gerektiğini bize anlatırmısınız?

- Semih Bey: Bu Zamanda Yapımcı Firmaların Bir Çoğu Müşteriye Olan Güvenini Kaybetmiş Bulunmaktadır. Öncelikle Müşterilerimizin Güvenini Kazanmak Gerekir Bu Yüzdende Arada Kurumsal Bir Gayrimenkul Firması Seçmeleri Lazım, Çünkü Gayrimenkul Firmamız Yapılan İnşaatın Yapı Ruhsatlarından, Tapusuna, Yapı Kullanmasına, Binanın Her Hangi Bir Kuruma Yada Kurumlara Borcu Var mı,Yada Yapılan Projede Yanlışlık Var mı, Yada Kullanılan Malzemedeki Eksiklerin Tamamlanmasında Aslında En Önemlisi Yapımcı Firmanın Sektördeki Yerini ve de Konumunun Araştırılmasında En Güvenli Fiyat Expertizliğinin Yapılması İçin Kesinlikle Gayrimenkul Firmasından Danışmanlık Alınmasını Rica Ederiz.

- Bazaar Yaşam : Semih Bey, meslektaşlarınızın Trabzon Faal Emlakçılar Derneğine üye olmalarının ve bu çatı altında toplanmanızın siz ve değerli meslektaşlarınıza ne gibi katkıları olduğunu ayrıca Trabzon halkımızın kayıt dışı Emlak'çılardan alışveriş yaptıklarında ne gibi sakıncaların doğacağını siz ve halkımızın kayıt dışı Emlakçılarla nasıl mücadele etmemiz gerektiğini sizin ağzınızdan duyabilirmisiniz?

- Semih Bey: Deminde Söylemiş Olduğum Gibi Müşterilerimizin Başından Geçen Çok Olaylarla Karşı Karşıya Kaldıklarını Görmekteyiz Bu Yüzden Kaliteli ve de Derneğimize Üye Olan Yerleri Tercih etsinler ki Yıllardır Biriktirilmiş Olan Paralarını Bir Günde Havaya ATMASINLAR.

- Bazaar Yaşam: Son olarak meslektaşlarınıza ve Trabzon halkına söylemek istedikleriniz nelerdir?

- Semih Bey: SARAL GAYRİMENKUL Ekibi Olarak Siz Değerli Müşterilerimize On üç Yıldır Hizmet Vermekteyiz Ömrümüzün Yettiği Kadar Size Güvenli ve de Kurumsal Hizmet Vereceğimize Söz Veriyoruz Teşekkürler.

- Bazaar Yaşam: Semih Bey, Saral Gayrimenkul Adına bize vermiş olduğunuz bu değerli bilgiler için size teşekkür eder, işlerinizde başarılar dileriz. Başka sayılarımızda buluşmak dileğiyle…

Saral Gayrimenkul İletişim Bilgileri:

Web: www.saralgayrimenkul.com

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Karadeniz'de Emlak Alırken Nelere Dikkat Etmeli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement