Davutoğlu Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız-3 DHA ANKARA- Davutoğlu: Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız "Hani şiir ile hatırlanan, insancıl görünen bir Başbakan,12 Eylül'ün generali değil "dışarı, dışarı" diye tempo tutturmuştur" "Sare Hanım telefonla konuşurken restoranttaki tabloları düzeltmeye başladı" Sare Davutoğlu: "Biraz heyecanlıyım bu tür bir konuşmayı ilk kez Başbakanımızın huzurunda yapıyorum" Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti kadın adaylar tanışma toplantısında konuştu.
Davutoğlu Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız-4 DHA ANKARA- Davutoğlu: Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız "Hani şiir ile hatırlanan, insancıl görünen bir Başbakan,12 Eylül'ün generali değil "dışarı, dışarı" diye tempo tutturmuştur" "Sare Hanım telefonla konuşurken restoranttaki tabloları düzeltmeye başladı" Sare Davutoğlu: "Biraz heyecanlıyım bu tür bir konuşmayı ilk kez Başbakanımızın huzurunda yapıyorum" Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti kadın adaylar tanışma toplantısında konuştu.
Davutoğlu Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız-5 DHA ANKARA- Davutoğlu: Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız "Hani şiir ile hatırlanan, insancıl görünen bir Başbakan,12 Eylül'ün generali değil "dışarı, dışarı" diye tempo tutturmuştur" "Sare Hanım telefonla konuşurken restoranttaki tabloları düzeltmeye başladı" Sare Davutoğlu: "Biraz heyecanlıyım bu tür bir konuşmayı ilk kez Başbakanımızın huzurunda yapıyorum" Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti kadın adaylar tanışma toplantısında konuştu.
Davutoğlu Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız-6 DHA ANKARA- Davutoğlu: Şu kritik dönemde tam da Ağrı'da saldırılar sürerken çözüm sürecine sahip çıkınız "Hani şiir ile hatırlanan, insancıl görünen bir Başbakan,12 Eylül'ün generali değil "dışarı, dışarı" diye tempo tutturmuştur" "Sare Hanım telefonla konuşurken restoranttaki tabloları düzeltmeye başladı" Sare Davutoğlu: "Biraz heyecanlıyım bu tür bir konuşmayı ilk kez Başbakanımızın huzurunda yapıyorum" Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti kadın adaylar tanışma toplantısında konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Ak Parti kadın adaylar tanışma toplantısında konuştu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Esma-Ül Hüsna" tablosundan detaylar- Ermeni asıllı 41 yaşındaki Şenol Vayvalako- Şenol Vayvalako'nun eseri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğini gösteren yazı- "Esma-Ül Hüsna" tablosunu taşıma detayları- Şenol Vayvalako ile röportaj "Esma-ül Hüsna" eserini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etmek istiyor- Antalya'da 7 yıl önce Müslümanlığı seçen Ermeni asıllı 41 yaşındaki Şenol Vayvalako, 5 yılda yaptığı 1 metre 82 santim uzunluğunda 22 ayar altın kaplamalı "Esma-Ül Hüsna" tablosunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etmek istiyor- Vayvalako: - "Allah'ım böyle bir eser yapmayı bana nasip etti.
Yüzlerce yıllık Kur-an-ı Kerim ve fermanların ilk kez sergilendiği Tophane-i Amire, İstanbul'daki Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini ağırladı.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, “İslam’da Ticaret Ahlakı” konulu konferans düzenledi.
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK partili Belediye Meclis üyeleri geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’u ziyaret ederek başarılar diledi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, “İslam’da Ticari Meseleler” konulu bir bir konferans düzenledi.
Vali Ahmet Altıparmak, "Tabyalarla ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden 4 milyon lira aldık.
Antalyalı kuyumcu ustası Şenol Vayvalako, gördüğü bir rüya üzerine 5 yıl gece gündüz çalışıp dünyada eşi benzeri olmayan bir tablo yaptı.
Antalyalı kuyumcu ustası, gördüğü bir rüya üzerine, 300 bin dolar harcayarak dünyada eşi benzeri olmayan bir Esma-ül Hüsna tablosu hazırladı.
Karatay Müftülüğünün 23 Haziran'da başlattığı yaz Kur'an kurslarının tamamlanmasının ardından kapanış programı gerçekleştirildi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Üç Aylar dolayısıyla "Allah’a Kulluğun Önemi" konulu konferans düzenledi.
Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, anneleri meslek sahibi yapmaya devam ediyor.
Yalova'nın Termal İlçesi'nde Türk Musikisini Araştırma ve Tanıtma Grubu'nun (TÜMATA) düzenlediği '99 Gün 99 Gece Sema' etkinliği başladı.
İmam Hatip Liseliler (İHL) bir araya geldi.
Bitlis’in Ahlat ilçesinde camii imamı olan Yunus Elbir, hobi olarak başladığı hat sanatına yaklaşık 20 yıldır devam ediyor.
Rockçı İmam olarak bilinen Antalya'nın Kaş ilçesi Pınarbaşı köyü imamı Ahmet Muhsin Tüzer, New York'ta verdiği konser sonrası aldığı tehditler nedeniyle Kaş Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Bitlis'in Ahlat ilçesinde camii imam hatibi olan Yunus Elbir, hobi olarak başladığı hat sanatına yaklaşık 20 yıldır devam ediyor.
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün, Akademi İstanbul işbirliğiyle düzenlediği '5. Uluslararası Arapça Yarışmaları' Van İl Finali yapıldı.
Van'da, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Akademi İstanbul işbirliğiyle düzenlenen "5. Uluslararası Arapça Yarışmaları"nın finali yapıldı.
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün, Akademi İstanbul işbirliğiyle düzenlediği '5. Uluslararası Arapça Yarışması'nın Van finali yapıldı.
Balıkesir'de Süleyman Demirel'e Esma-ül Hüsna tablo hediye edildi.
Koro ve orkestra çalışmaları Batı'dan Doğu'ya dini yolculuğunu yansıtan, İngiliz klasik müzik bestecisi John Tavener öldü.
ABDULLAH DOĞAN / RİFAT YERLİKAYA - Konya'da imam Selman Oral, bin çivi ve bin metre uzunluğunda tel kullanarak, Mısır direnişinin sembolü haline gelen Rabia işaretini tablo haline getirdi.
Kütahya Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında, Alilede Sevgi ve Saygı Konferansı düzenledi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'ı ziyaret etti.
2.Dünya Ebru Günü etkinlikleri çerçevesinde 13 Eylül Cuma günü Zeugma Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 13.30'da 'Zeugma Sesler ve Renkler Ebru Sergisi' açılıyor.
Termal'deki Rasim Mutlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik 7 gün 7 gece sürecek.
Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 150'ye yakın kişi, 7 gün 7 gece sema yapacak TÜMATA kurucusu Yrd. Doç. Dr. Güvenç: "Önümüzdeki yıl hedefimiz; Esma ül Hüsna sayısından esinlenerek 99 gün 99 gece sema yapmak"
İl Müftüleri Kararnamesi ile Yalova'ya atanan Kütahya İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Kadir Gecesi'nde onbinlere hitap etti.
Madenden ağaca, inciden hayvansal maddelere kadar tornaya gelebilen bir çok ürünü kendi elleriyle işleyip "dua tanelerine" dönüştüren ustalar artık tarihe karışıyor. 29 yıldır tesbih yapımı ile uğraşan Emin Bilgin (59) Türkiye'de kendi elleriyle tesbih işleyen sayılı ustalardan biri. Emin usta, ''tesbih gönül işidir. Önce seveceksin, sonra sabredeceksin ve sonucunda emeğinin karşılığını dualarla alacaksın.'' diyor.
Ünlü İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden, "Best Of" formatındaki Maiden England şovuyla yarın İstanbul'da konser verecek.
Ünlü İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden, yarın Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda konser verecek 9 Grammy sahibi John Legend, 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında, 29 Temmuz'da Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda ilk kez İstanbullu hayranlarıyla buluşacak
ANADOLU AJANSI
"Huu" isimli sergi, modern ve klasik hat sanatı sentezlenerek oluşturuldu
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel yaz etkinlikleri devam ediyor.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Aydın şubesi geleneksel yaz etkinlikleri programı başladı.
Geleneksel süsleme sanatçısı Fatma Zeynep Çilek tarafından modern ve klasik hat sanatı sentezlenerek oluşturulan dünyanın ilk çağdaş Esma ül Hüsna sergisi, Osmanlı Arşiv Galerisi'nde açıldı.
Emekli Astsubay Durmuş Turanoğlu, ahşap üstüne hat sanatıyla yaptığı eserleri açtığı sergiyle görücüye çıkardı.
Özburun: "Esma-ül Hüsna'yı kuru kuru saymakla cennete gidilmez" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Gençlik Kolu Başkanı Önay Taşdelen'in başörtülülerle ilgili sözlerine tepkiler büyüyor.
Konya'da yerel bir televizyon kanalının sunucusu Mehmet Ali Kayacı, soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na doğum günü hediyesi olarak 'Esma- ül Hüsna' (Allah'ın 99 ismi), Kuran-ı Kerim ve başörtüsü hediye etti.
Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı İsaören köyünde hatim coşkusu yaşandı.
Dünyagöz Hastaneler Grubu, "Dünya Gözüyle Sanat" projesiyle, sanatseverleri çok özel sergilerle buluşturuyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından tertip edilen "Kur'an Ziyafeti" büyük ilgi gördü.
Kimi zaman yapıldığı dönemin ihtişamını kimi zaman da sadeliğini yansıtan, Türkiye'nin asırlık camileri ramazan ayında ibadet edeceklere hizmet vermek için hazırlanıyor.
Kimliğine sahip çıkan kağıthane'de''Elyapımı Kağıt Üretimi" başladı.
-başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Müzesinde açılan hilye-i şerif sergisini ziyaret etti.
Nevşehir İl Müftülüğünce 2012 Yılı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Kur'an kursu öğrencileri arasında "Esma-ül Hüsna'yı Ezbere Okuma Yarışması" düzenlendi.
Aşkın Gözyaşları IV'te Esma-ül Hüsna'nın hikayesini okurlarıyla buluşturan Sinan Yağmur, Forum Kayseri'de imza etkinliğine katıldı.
İslam aleminin tanınmış alim, hafız ve hattatları arasında gösterilen Hacı Hasan Fevzi Efendi'nin, Adana'nın Feke ilçesine bağlı Göbelli Köyü'nde yer alan mezarı, bakımsızlıktan yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.
Kahramanmaraş Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen 'Sonsuz Evrende Bir Vav ile Bütünleşmek' sergisi açıldı.