Bakan Zeybekci, Şehit General Aydoğan Aydın'ı Anma Programına Katıldı - Son Dakika
Genel

Bakan Zeybekci, Şehit General Aydoğan Aydın'ı Anma Programına Katıldı

Bakan Zeybekci, Şehit General Aydoğan Aydın'ı anma programına katıldı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katılımı ile düzenlenen Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ı anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

01.12.2017 20:04

Bakan Zeybekci, Şehit General Aydoğan Aydın'ı anma programına katıldı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katılımı ile düzenlenen Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ı anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

TOKAT - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımı ile düzenlenen Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ı anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın memleketi Tokat'ta adının verildiği Spor Lisesi'nde anma programı düzenlendi. Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Spor Lisesi'nde düzenlenen törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı. Şehit General Aydın'ın oğlu Berkay Aydın, babası ile gurur duyduğunu belirterek, "Duruşu, bakışı, genel kültürü, disiplini ile ve en önemlisi vatanseverliği, çalışma azmi ile benim için her zaman idol olmuştur. Babamın oğlu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. İnşallah ileride onun oğlu olarak Allah bizlerde güzel işler yapmayı nasip eder" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Tokat Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, duygusal anlar yaşadı. Akrabası olan Şehit General Aydın'ın isminin memleketinde yaşatılacağını ifade eden Beyazıt, "Şehadet mertebesine ulaştı, Allah cennet ile inşallah onu mükafatlandıracak. Bize de düşen o vefayı yerine getirmemiz olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri 'Vatanına göz dikeni ez oğlum', 'Gülümse anne' parçalarını seslendirdi. Programın ardından Bakan Zeybekçi ve beraberindekiler Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın adına okul girişine yaptırılan köşenin açılışını yaptı. Bakan Zeybekçi'yi öğrenciler üzerlerinde Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın fotoğrafının olduğu tişörtlerle karşıladı. Bakan Zeybekçi, törenin ardından AK Parti Tokat İl Başkanlığını ziyaret ederek kentten ayrıldı.

Bakan Zeybekci, Şehit General Aydoğan Aydın\'ı Anma Programına Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakan Zeybekci, Şehit General Aydoğan Aydın'ı Anma Programına Katıldı - Son Dakika


Advertisement