Balıkesir'de karla mücadele sürüyor - Son Dakika
Genel

Balıkesir'de karla mücadele sürüyor

Balıkesir'de karla mücadele sürüyor Savaştepe'de Kayan TIR ulaşımı aksattı Kar yağışı Balıkesir merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerini etkisi altına aldı.

16.01.2021 18:32  Güncelleme: 18:41

Balıkesir'de karla mücadele sürüyor

Savaştepe'de Kayan TIR ulaşımı aksattı

BALIKESİR - Kar yağışı Balıkesir merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerini etkisi altına aldı. Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler karla mücadele ediyor. Savaştepe ilçesinde Kayan bir TIR ise ulaşımı aksattı.

Kar yağışı Balıkesir merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerini etkisi altına aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler karla mücadelelerine devam ediyor. Yoğun kar yağışı sonrasında Savaştepe ilçesine bağlı 9 köy ulaşıma kapandı. Yolları kapanan köylere ulaşım sağlanmaya çalışıyor. Kar yağışı Balıkesir il merkezi, Balya, Savaştepe, İvrindi ve Bigadiç ilçelerinde etkisini gösteriyor. Balıkesir ili ve ilçeleri arasındaki ana halterlerde ise ulaşım sıkıntısı bulunmuyor. Savaştepe - Balıkesir yolunda ise bir tırın kayması sonucu ulaşımda aksamalar meydana geldi. Ekipler kayan tırı kurtarmak ve yolu açmak için yoğun mücadele veriyor. Olayın meydana geldiği karayolunda ise ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Balıkesir\'de karla mücadele sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Balıkesir'de karla mücadele sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement