Gebze Belediyesi Beşinci Sınıflara 8 Bin 500 Bisiklet Dağıttı - Son Dakika
Genel

Gebze Belediyesi Beşinci Sınıflara 8 Bin 500 Bisiklet Dağıttı

Gebze Belediyesi beşinci sınıflara 8 bin 500 bisiklet dağıttı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker: "Gençlerimizin hayalleri olan bisikletleri de biz dağıtarak hayallerini gerçekleştirmiş oluyoruz" "İstiyoruz ki bisiklet sporu herkese ulaşsın, herkes spor yapabilsin"KOCAELİ - Gebze...

15.05.2017 14:46

Gebze Belediyesi beşinci sınıflara 8 bin 500 bisiklet dağıttı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker:

"Gençlerimizin hayalleri olan bisikletleri de biz dağıtarak hayallerini gerçekleştirmiş oluyoruz"

"İstiyoruz ki bisiklet sporu herkese ulaşsın, herkes spor yapabilsin"

KOCAELİ - Gebze Belediyesi tarafından ilçe genelinde okuyan 5. sınıf öğrencilerine 8 bin 500 adet bisiklet dağıtıldı.

Gebze Belediyesi, Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında ilçe genelinde eğitim gören 5. sınıf öğrencilerine 8 bin 500 adet bisiklet dağıttı. Gebze Kent Meydanından düzenlenen Törene, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

"8 bin 500 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyoruz"

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Bugün beşinci sınıflara bisiklet dağıtımını gerçekleştiriyoruz. 8 bin 500 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bugün burada meydan da sadece 8 okulumuza 2 bin 500 bisiklet dağıtıyoruz. Onun haricinde ki bisiklet dağıtımlarını da okullarda yapıyoruz. Uzak mahallelerde getirip götürmesi zor olan yerlerde oturan gençlerimize kolaylık olsun diye böyle yapıyoruz. Sadece beşinci sınıflara değil aynı zamanda sportif yarışmalarda derece almış, birinci olmuş öğrencilerimize de bisiklet vermeye devam ediyoruz" dedi.

"Bisiklet dağıtarak gençlerin hayallerini gerçekleştiriyoruz"

Bisikletin insanların çocukluk hayali olduğunu söyleyen Köşker, "Gençliğimiz de bisiklete binmeye zorlanıyorduk çünkü ailelerimizin alacak durumları yoktu. Biz bile çocuklarımıza 14-15 ay taksitlerle bisiklet alıyorduk. Ama Allah'a hamdolsun gelişen Türkiye'mizde ekonomik şartlar değişti. Belediyelerin imkanları da her geçen gün artıyor. Düzgün çalıştığımız müddetçe kaynakta üretebiliyoruz. Artık gençlerimizin hayalleri olan bisikletleri de biz dağıtarak hayallerini gerçekleştirmiş oluyoruz" şeklinde konuştu.

"İstiyoruz ki bisiklet sporu herkese ulaşsın, herkes spor yapabilsin"

Bir kişiye bisiklet vermekle bir aileye bisiklet vermiş oluyoruz diyen Köşker, "Çocuklarımızın yeni sportif alanlarda yetişmesini ve bisiklet yarışlarına katılabilecek sporcular yetişmesini sağlamış oluyoruz. İstiyoruz ki bisiklet sporu herkese ulaşsın, herkes spor yapabilsin. Biz bu çocuklara veriyoruz ama diğer kardeşleri de binmiş oluyor. Babalarda belki bisiklete binmiş olacaklar. Dolayısıyla bir kişiye vermekle bir aileye bisiklet vermiş oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kazasız belasız bir yaz dönemi geçirmelerini arzu ediyoruz"

Çocuklara uyarılarda bulunan Köşker, "Güzel bir spor. Belki Gebze'de çok yerde bisiklet yollarımız yok ama olan yerlerimiz var. Dikkatli olmak koşulu ile çocuklarımıza tavsiyemiz, sokaklara fazla çıkmayın, kurallara uyarak bisiklete bindiğimiz müddetçe yaz boyunca huzurlu bir şekilde inşallah herkes mutlu olacak. Bizler vermiş olduğumuz sözleri tuttuğumuz için, aileler çocukları bisiklet sahibi olduğu için mutlu olacak. Kazasız belasız bir yaz dönemi geçirmelerini arzu ediyoruz" dedi.

"Çok mutlu olduk"

Bisikletlerine kavuşan öğrenciler ise "Bisiklet aldıkları için çok mutlu olduk. Bize bu imkanı sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Konuşmaların ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve protokol üyeleri tarafından çocuklara bisikletleri törende takdim edildi. Bisikletlerini alan çocuklar kent meydanında bisikletlerini kullanarak güzel görüntüler oluşturdular.

Gebze Belediyesi Beşinci Sınıflara 8 Bin 500 Bisiklet Dağıttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Gebze Belediyesi Beşinci Sınıflara 8 Bin 500 Bisiklet Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement