İzmir'de endişe verici korona tablosu - Son Dakika
Genel

İzmir'de endişe verici korona tablosu

İzmir'de endişe verici korona tablosu Vali Köşger açıkladı: "İzmir'de rakamlar iç açıcı değil" "Son 2 gündür İzmir kendi rekorunu kırıyor" İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir'in korona virüs vaka sayısında kendi rekorunu kırdığını belirterek durumun iç açıcı olmadığını söyledi.

21.01.2022 11:08  Güncelleme: 12:30

İzmir'de endişe verici korona tablosu

Vali Köşger açıkladı: "İzmir'de rakamlar iç açıcı değil"

"Son 2 gündür İzmir kendi rekorunu kırıyor"

İZMİR - İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir'in korona virüs vaka sayısında kendi rekorunu kırdığını belirterek durumun iç açıcı olmadığını söyledi.

İzmir'de basın mensupları ile bir araya gelen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vali Köşger, kentteki korona virüs vaka oranları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Vali Köşger, "İzmir'de rakamlar maalesef iç açıcı değil. Son 2 gündür İzmir kendi rekorunu kırıyor. Daha önce hiç ulaşmamış rakamlara ulaşıldı. Depremin olduğu gün herkes sokağa çıkıp birbirine bulaştırmıştı. O zaman bir pik noktayı görmüştük. Şu an o pik nokta aşıldı. En yüksek sayıdayız şu anda. Vefat sayısı da artıyor. Ölümcüllüğü eskiye nazaran daha düşük oranda ama ölen sayısı da artıyor" dedi.

İzmir\'de endişe verici korona tablosu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İzmir'de endişe verici korona tablosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement