Korona günlerinde Trakya usulü eğlence - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Korona günlerinde Trakya usulü eğlence

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Korona günlerinde Trakya usulü eğlence Yeni tip korona virüs salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 31 şehirden biri olan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kısıtlama nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar müzik ve eğlenceyi de evlerine taşıyor.

Korona günlerinde Trakya usulü eğlence

TEKİRDAĞ - Yeni tip korona virüs salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 31 şehirden biri olan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kısıtlama nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar müzik ve eğlenceyi de evlerine taşıyor.

Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi'nde yer alan bir apartmanda ikamet eden Ömer Tantun evinin balkonuna kurduğu ses sistemi ile yayın yaparak mahalle sakinlerinin eğlenmelerini sağlıyor.

Klarnet eşliğinde yapılan müziğe kendilerini kaptıran çevre sakinleri de kendi evlerinin pencere ve balkonlarına çıkarak eğlenceye katılıyor. Ortaya ise renkli görüntüler çıkıyor.

Kaynak: İHA